• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

06.06.2022

13:28

Peskov: Neprijateljski potezi neće spreciti saradnju Rusije i Srbije

Vesti

Peskov: Neprijateljski potezi neće spreciti saradnju Rusije i Srbije

Podeli vest

Neprijateljski potezi pojedinih zemalja, kojima je sprečena poseta ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Srbiji, neće sprečiti Moskvu da nastavi saradnju sa prijateljskim državama, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov

"Ovakvi neprijateljski postupci prema našoj zemlji, prema visokim predstavnicima naše zemlje, mogu da izazovu određene probleme, mogu dovesti do pomeranja rasporeda planiranih kontakata za kasniji period. Ali mi smo uvereni da ovi postupci neće moći značajno da spreče nastavak kontakata naše zemlje sa tim državama, posebno sa prijateljskim kao što je Srbija", rekao je Peskov novinarima, a preneo TAS S.

Prema njegovim rečima, unosi se izvesna nelagodnost, ali to ne može da spreči nastavak rada ruske diplomatije, prenela je agencija RIA Novosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija