• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2022

13:57

ŠOKANTNA IGRA SUDBINE! Ruskog vojnika su zarobili, Ukrajinac ga je toliko izbo da su mislili da je mrtav i bacili ga... Sudbina je htela ne samo da Rus preživi, već i .. (VIDEO)

Printskrin/youtubue/Rusija1

Vesti

ŠOKANTNA IGRA SUDBINE! Ruskog vojnika su zarobili, Ukrajinac ga je toliko izbo da su mislili da je mrtav i bacili ga... Sudbina je htela ne samo da Rus preživi, već i .. (VIDEO)

Podeli vest

Ruski vojnik i njegov dželat oči u oči, ali sada u suprotnim ulogama!

Viktor, pripadnik armije DNR koji je bio zarobljen na ukrajinskoj strani preživeo je pravu golgotu posle koje su ga Ukrajinci bacili, misleći da je mrtav. Marinac 36. brigade Oružanih snaga Ukrajine Dmitrij Jevgan izbo ga je 6 puta bajonetom, probio mu je lobanju, ubadao ga po vratu, leđima, a kada je Viktor sav krvav klonuo, mislili su da je mrtav i bacili su ga.

Međutim, bio je živ! Tako iskrvarenog našili su ga civili, a potom ga preuzeli ruski vojnici i odneli ga u bolnicu.

Foto: Printskrin

Lekari kažu da je čudo što je Viktror uopšte preživeo

Sada se, međutim, dogodio neverovatan obrt! U rusko zarobljeništvo pao je upravo marinac Dmitrij Jevgan koji se iživljavao nad Viktorom.

Foto: Printskrin

Marinac Dmitrij Jevgan i sam je pao u rusko zarobljeništvo

Njih dvojica su se sreli, a Ukrajinac je zaplakao i zamolio za oproštaj.

- Jesi li ga posekao?
- Da - odgovorio je Ukrajinac i zavapio:

- Dozvolite mi da vas zamolim za izvinjenje, pred Bogom tražim oproštaj, mogu li?

Lekari kažu da je pravo čudo da je Viktor uopšte preživeo ovakvu torturu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 1 godinu

A što Boga sada spominješ? Zato što si ti u pitanju? Zar te nije sramota spomenuti Boga sotono jedna. Jadan si ti prvo kao čovek a zatim i kao vojnik.

Ja

pre 1 godinu

Jel realno da neko veruje u ovo? Kako moze znati da ga je ovaj napao?

dera

pre 1 godinu

Pravac Sibir , treba da se radi , šteta je metka a zatvor bi bio teret za budžet .

Camdzija

pre 1 godinu

Kukavica naj obicnina u coporu kao pas izivljava se nad zarobljenikom, sada trazi milost u ime BOGA, po kratkom postupku kukavicu i zlotvora poslati BOGU NA ISTINU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija