• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.06.2022

20:07

(VIDEO) BOLJE NAM KUPI KOKAIN, PA DA TRČIMO, ZA GAS IONAKO NEMAMO PARE! Bajden nikad nije ovako išamaran! Trampov senator ponizio predsednika SAD!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) BOLJE NAM KUPI KOKAIN, PA DA TRČIMO, ZA GAS IONAKO NEMAMO PARE! Bajden nikad nije ovako išamaran! Trampov senator ponizio predsednika SAD!

Podeli vest

Amerika i Evropa uveli su rigorozne sankcije Rusiji zbog Specijalne operacije u Ukrajini, a kao posledica dešava se globalna inflacija koja potresa svet

U Nemačkoj je najpoznatiji lanac marketa uveo pravilo kupovine samo jednog artikla neophodnog proizvoda po kupcu, kao što je šećer, brašno, ulje, pasta... U Velikoj Britaniji je nestalo suncokretovog ulja, pa u marketima nude alternativne proizvode, dok su američki građani zabrinuti zbog drastičnog skoka cene goriva.

Ako neko pokušava da nas na neki način ograniči, ograničava sam sebe. Pokušavaju, uslovno, da ograniče izvoz našeg đubriva, a cene su kod njih više skočile nego kod nas. Pokušavaju da ograniče naše energente, ponovo su cene skočile u nebesa. Tamo već zovu inflaciju mojim imenom, a mi s tim apsolutno nemamo nikakve veze - poručio je ruski predsednik Vladimir Putin, reagujući na optužbe da je on krivac zbog inflacije u svetu.

Međutim, među političarima ima i onih kojima za trenutnu situaciju ne krive samo Vladimira Putina.

Naime, senator Luizijane, Džon Kenedi, uključio se u foksovoj emisiji i za inflaciju u zemlji okrivio nikog drugog do američkog predsednika Džoa Bajdena.

- Ne znam kako je kod vas, ali ovde gde ja živim je cena goriva toliko visoka da nam je jeftinije da kupimo kokain i trčimo - rekao je senator uživo u emisiji.

Podsećamo, Džon Kenedi je član i senator Republikanske partije, i ostao je lojalan Donaldu Trampu. Protivio se zahtevu za impičment tadašnjeg predsednika Trampa, ali se i obraćao američkoj javnosti otvorenim pismima podrške Donaldu Trampu nakon nemilih scena u Kapitolu. 

I dok zapadni lideri za sve lošiju situaciju optužuju isključivo Rusiju, Vladimir Putin objašnjava zašto inflacija potresa svet.

Oni su sami napravili te greške. Pokušavajući sada da sakriju ono mesto, sve prebacuju na Rusiju, da je Rusija kriva za sve. Mi s tim nemamo nikakve veze. Oni su uveli ograničenja i vodili politiku u oblasti ograničenja iz godine u godinu, decenijama, i doveli su do sadašnje situacije. Onda su još prešli na sankcije i pogoršali situaciju - ukazao je Putin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija