• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/cbsnews

11.06.2022

09:18

MISTERIOZNO STVORENJE UZNEMIRILO VLASTI I STANOVNIKE TEKSASA "ŠTA JE OVO"?! U ranim jutarnjim satima kamere zoo vrta u Amarilu snimile jezivu pojavu, grad podelio fotografije i traži pomoć (FOTO)

Printskrin video

Vesti

MISTERIOZNO STVORENJE UZNEMIRILO VLASTI I STANOVNIKE TEKSASA "ŠTA JE OVO"?! U ranim jutarnjim satima kamere zoo vrta u Amarilu snimile jezivu pojavu, grad podelio fotografije i traži pomoć (FOTO)

Podeli vest

Zvaničnici u gradu Amarilo u Teksasu u sredu su zatražili pomoć u vezi sa posebnim problemom: identifikovanjem "čudne" životinje nalik čoveku koja je viđena ispred lokalnog zoološkog vrta prošlog meseca

Grad je podelio fotografiju stvorenja na društvenim mrežama i saopštio da je snimljena u ranim jutarnjim satima 21. maja ispred zoološkog vrta Amarilo.

„Da li je to osoba sa čudnim šeširom koja voli da šeta noću? Čupakabra? Imate li ideju šta bi mogao da bude ovaj neidentifikovani objekat Amarilo?“ pisao je grad.

Članovi zoološkog vrta nehajno su gledali snimke sa kamera kada su naišli na fotografiju misteriozne pojave, kaže Majkl Kašuba, direktor odeljenja za parkove i rekreaciju u gradu Amarilo. On je u četvrtak za CBS Nevs rekao da kamere snimaju samo fotografije i da sada poznata slika gleda na otvoreni deo parka odmah ispred zoološkog vrta koji nema gust saobraćaj. Rekao je da mu je član osoblja poslao sliku, a nakon razgovora sa drugim kolegama, postigli su konsenzus:

"Niko nije mogao da shvati šta je to i zato smo odlučili da se obratimo našoj zajednici da vidimo da li ima bilo kakvih razmišljanja o tome šta bi to moglo da bude", rekao je on.

Zahtev je inspirisao desetine odgovora i poziva za video snimak incidenta. Mnogi korisnici društvenih medija mislili su da bi to mogao biti hodač po koži — mitološko stvorenje u tradiciji Navaha koje može da se promeni u životinju.

 

 

Jedna osoba na Fejsbuku je napisala: "Jasno je da je mladi vukodlak... nije velika stvar".

Kašuba je rekao da nijedna životinja nije povređena i da u tom trenutku niko nije bio u objektu. Što je najvažnije, nema osećaja straha, rekao je - "samo više radoznalosti".

"To je samo veoma jedinstvena slika na veoma jedinstvenoj lokaciji", rekao je on za CBS Nevs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija