• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

16.06.2022

18:08

Ameri ubeđeni, sukob u Ukrajini MORA BITI REŠEN PREGOVARAČKIM PUTEM! OVO nećemo zahtevati od Kijeva... Salivan otkrio plan Vašingtona

Tanjug/AP

Vesti

Ameri ubeđeni, sukob u Ukrajini MORA BITI REŠEN PREGOVARAČKIM PUTEM! OVO nećemo zahtevati od Kijeva... Salivan otkrio plan Vašingtona

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države su uverene da će sukob u Ukrajini na kraju morati da bude rešen pregovaračkim putem, saopštio je pomoćnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džon Salivan

Prema njegovim rečima, SAD neće primoravati Kijev da ustupa teritoriju Rusiji, jer je to neispravno i nije u skladu s normama međunarodnog prava.


„Ne nameravamo da vršimo pritisak na njih, zahtevajući teritorijalne ustupke. Smatramo da je to direktno neispravno i da protivreči normama međunarodnog prava“, rekao je Salivan tokom diskusije organizovane u vašingtonskom Centru za novu američku bezbednost.


Predstavnik Bele kuće je naglasio da u ovoj etapi Vašington razmatra podršku Ukrajini u vidu isporučivanja oružja i dostavljanja obaveštajnih informacija.


„Na kraju krajeva, smatramo da taj sukob treba da bude rešen diplomatskim putem“, zaključio je Salivan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mapko

pre 1 godinu

U Prevodu to znaci da ce zapadni nacisti, odnosno SAD, sve uciniti da se ponovi mirni sporazum kao nekada te 1999 godine i naravno koji nikad nije ispostovan od strane zapadnih fasista. Zapada, odnosno SAD umisljaju da ce ponoviti scenario kao sa Minsk-1-2 i koji nikad nije sproveden, ali to se nece ikad desiti. Ovo je toliko providno, da se vidi iz aviona koje su zapadne namere. Ali nesto su zaboravili, pregovora nece biti dokle god Rusija ne denazifikuje Ukrajinu, a to znaci unistenje ukrajinske vojske do te mere da vise ikad ne postane pretnja ruskim narodom u juznim delovima Ukrajina, a dokle god se juzni deo ne spoji sa Rusijom, sto je samo povratak kuci, kao nekada pre bolesevicke diktature. SAD kao i celi zapad, umisljaju i mastaju da ima je sve dozvoljeno kao nekada tokom 80-90 godine, davno su te godine prosle. Cela lazna elita na zapadu zivi u paralelan svet gde mogu jos da nastavljaju svoje kolonijalne zlocinacke akcije. Polako ce realnost da im urusi celi taj nacisticki san i plan.

JA

pre 1 godinu

Kakve veze imaju Ameri sa Ukrajinom... To je njihova teritorija ili šta već... Putin je gospodi pomrsio konce, samo tako...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija