• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.06.2022

09:12

Putin potvrdio:  Bosna i Hercegovina je uvela sankcije Rusiji!

printscreen

Vesti

Putin potvrdio: Bosna i Hercegovina je uvela sankcije Rusiji!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin potvrdio je da je Bosna i Hercegovina uvela sankcije Rusiji

Putin je u razgovoru sa srpskim članom Predsedništva Miloradom Dodikom rekao da "Rusija ima određenih poteškoća u odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, u vezi sa pristupom te države sankcijama, ali odnosi se nastavljaju i razvijaće se".

Putin je dodao da Ruska Federacija visoko ceni poziciju Republike Srpske koja se protivi uvođenju sankcija Rusiji.

- Nažalost, u trenutnim uslovima sa BiH imamo određene poteškoće u vezi sa pridruživanjem sankcijama, ali znamo vašu poziciju i visoko je cenimo. Uprkos svim poteškoćama, odnosi se nastavljaju i razvijaće se, pogotovo sa onima koji žele da održe ove odnose. I koliko ja znam, vi ste jedna od tih osoba - rekao je Putin na sastanku sa Dodikom u Sankt Peterburgu. 

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 1 godinu

E moji Bosanci, dokle cete misliti tudjom glavom?!? Zar do sada niste shvatili sta vam radi Zapad?!?Koristi vas za svoje interese , a bas ih briga za narod. Vi cete platiti tu cenu kad bude kasno.E sad mi vas zbilja nije zao.

Daneee

pre 1 godinu

Zato bosanci dobivaju status kandidata za eu hahahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija