• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

21.06.2022

18:55

Peskov najavio veoma VAŽAN RAZGOVOR RUSIJE I TURSKE! Planiraju da na ovaj način izvezu žito iz ukrajinskih luka

Vesti

Peskov najavio veoma VAŽAN RAZGOVOR RUSIJE I TURSKE! Planiraju da na ovaj način izvezu žito iz ukrajinskih luka

Podeli vest

Rusko Ministarstvo odbrane razgovaraće sa Turskom o stvaranju bezbednog koridora za izvoz žitarica iz ukrajinskih luka, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov

Na pitanje da li ruski predsednik Vladimir Putin planira da primi delegaciju Turske, Peskov je odgovorio negativno i dodao da će "u to biti uključeno Ministarstvo odbrane", prenosi agencija TAS S.

Prethodno je list Milijet, pozivajući se na svoje izvore iz kabineta predsednika Turske izvestio da će se pregovori između Rusije, Ukrajine, Turske i Ujedinjenih nacija o izvozu žitarica iz ukrajinskih luka održati sledeće nedelje u Istanbulu.

Takođe, TV kanal A Haber je izvestio da će delegacija turskog Ministarstva nacionalne odbrane otputovati u Rusiju kasnije ove nedelje, kako bi razgovarali o pitanju stvaranja bezbednog koridora za izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Ukrajine.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija