• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2022

11:59

AKO KRENE NOVI SVETSKI RAT, OVAJ GRAD ĆE PRVI BITI BOMBARDOVAN! Svet u neverici, poslanik Dume otkrio da meta Rusije nisu Varšava, Pariz ili Berlin kao što mnogi misle

Vesti

AKO KRENE NOVI SVETSKI RAT, OVAJ GRAD ĆE PRVI BITI BOMBARDOVAN! Svet u neverici, poslanik Dume otkrio da meta Rusije nisu Varšava, Pariz ili Berlin kao što mnogi misle

Podeli vest

Bliski saradnik Vladimira Putina, poslanik u Dumi, Andrej Guruljov, upozorio je da će London biti prvi grad koji će biti bombardovan u slučaju novog svetskog rata

Guruljov je, gostujući na ruskoj televiziji Kanal 1, rekao da bi glavni grad Velike Britanije bio prvi na udaru ako bi blokada Kalinjingrada dovela do rata.

- Uništićemo čitavu grupu neprijateljskih svemirskih satelita tokom prve vazdušne operacije. Nikoga neće biti briga da li su Amerikanci ili Britanci, sve bismo ih videli kao NATO. Drugo, omekšaćemo ceo sistem protivraketne odbrane. Treće, sigurno nećemo krenuti od Varšave, Pariza ili Berlina. Prvi koji će udariti biće London. Kristalno je jasno da pretnja svetu dolazi od Anglosaksonaca - rekao je Guruljov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Upravo tako

pre 1 godinu

Na vrhu piramjde, svih zala, stoji Great Britain.

Rade

pre 1 godinu

Ма то треба одмах урадити, сво зло овога света долази из британске кухиње...

Sima

pre 1 godinu

Znamo svi mi odakle zlo dolaz.E da hoce da ih potopi za sva vremena,i zlocine koje su naneli milionima ljudima.

zora

pre 1 godinu

Genocidna nacija koja je eliminisala ogroman broj ljudi a danas druge etiketiraju kao takve. Britanci su izmislili i genocid i robove, samo su oni bili rasa superior. Secam se slike britanskog ustogljenika na vrh brda napravljenog od ljudskih lobanja. Veca opasnost za svet i od Amera su oni.

Milutin

pre 1 godinu

Nisam za odugovlačenje.mislim da preventivno treba bombardovati taj grad i da bi rat posle odmah prestao.ne treba čekati treći svetski rat ako se ovako može rešiti.tako sam ukapirao iz ovog teksta da je ovo pravo rešenje.eto i novinari nešto znaju.

Rade R

pre 1 godinu

Nego šta! London! Sva zla i boleštine ovog sveta kreću iz engleske! Pravo u glavu treba udariti!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija