• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTRS

27.06.2022

13:24

POVODOM OBELEŽAVANJA VIDOVDANA, KRSNE SLAVE VOJSKE REPUBLIKE SRPSKE! Cvijanović: Vojska je branila svoj narod i slobodu

Beta

Vesti

POVODOM OBELEŽAVANJA VIDOVDANA, KRSNE SLAVE VOJSKE REPUBLIKE SRPSKE! Cvijanović: Vojska je branila svoj narod i slobodu

Podeli vest

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku komandantu Trećeg pešadijskog Republika Srpska puka Oružanih snaga BiH brigadiru Miloradu Krajšumoviću, pripadnicima Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka Oružanih snaga BiH, kao i nekadašnjim pripadnicima Vojske Republike Srpske povodom Vidovdana – Krsne slave Vojske Republike Srpske

- Povodom obeležavanja Vidovdana – Krsne slave Vojske Republike Srpske i Trećeg pešadijskog Republika Srpska puka, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam iskrene čestitke. Na jedan od najvećih i najznačajnijih datuma u srpskoj istoriji sa posebnim pijetetom sećamo se svih hrabrih pripadnika Vojske Republike Srpske koji su, vođeni patriotizmom i nesebičnom hrabrošću, svoje živote i delove tela ugradili u temelje Srpske - navodi se u čestitki predsednice Srpske.

Cvijanović je naglasila da je Vojska Republika Srpske, kao glavna okonsica i garant opstanka Republike Srpske, naše najveće tekovine, u Odbrambeno-otadžbinskom ratu branila svoj narod, slobodu i pravo da ostanemo svoji na svome.

- Uverena sam da će pripadnici Trećeg pešadijskog Republika Srpska puka, kao faktor očuvanja mira, bezbednosti i stabilnosti, s ponosom čuvati od zaborava svetlu tradiciju naše vojske i časni put predaka. Uz želje da svaki naredni Vidovdan proslavljamo u još boljoj i snažnijoj Republici Srpskoj, još jednom vam čestitam praznik i srdačno vas pozdravljam - navodi se u čestitki predsednice Cvijanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija