• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.06.2022

14:27

RUSI, PRIHVATITE DA NEĆETE USPETI U UKRAJINI! Šolc poručio Putinu da će sa sankcijama ići DO KRAJA!

reuters/Fotoilustracija/Clipart

Vesti

RUSI, PRIHVATITE DA NEĆETE USPETI U UKRAJINI! Šolc poručio Putinu da će sa sankcijama ići DO KRAJA!

Podeli vest

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da će zapadne sankcije Rusiji prestati tek kada ruski predsednik Vladimir Putin prihvati da njegovi planovi u Ukrajini neće uspeti

- Sve sankcije koje smo uveli zbog Krima i dalje su tu. Sve sankcije koje smo uveli zbog pobune u Donbasu koju je pokrenula Rusija, i dalje su tu. Isto će važiti i za odluke donete sada, koje su mnogo strože - poručio je nemački kancelar na završnoj konferenciji za novinare trodnevnog samita G7 u Nemačkoj, prenosi Rojters.

Kako je dodao, postoji samo jedan izlaz, a to je da Putin prihvati da njegovi planovi u Ukrajini neće uspeti.

Ponovio je da zemlje G7 "zajedno stoje u njihovoj podršci Ukrajini".

- Slažemo se da predsednik Putin ne sme da pobedi u ovom ratu, i mi ćemo nastaviti da podržavamo i nastavićemo da povećavamo cenu za predsednika Putina, ekonomski i politički - kazao je Šolc, prenosi Gardijan.

On je rekao da je pored pružanja humanitarne i vojne podrške potrebno da se obezbedi dodatni novac za dugoročnu obnovu Ukrajine.

- Potreban nam je plan. Ovo treba dobro isplanirati i dobro razviti - rekao je Šolc.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miro

pre 1 godinu

Jel ovaj što liči na firera naš najveći ekonomski partner?

Milan

pre 1 godinu

Opet cemo na Berlin.... Kako je prso ovaj Šolc.. Videćemo ga na zimu. Vec je Nemačka u minusu a na zimu bice sibirski hladno.

Dejan

pre 1 godinu

Ide i Putin do kraja.....bez gasa,zitarica,djubriva,nafte....... Pa javi se oktobra sa istom porukom

Komsija

pre 1 godinu

Nemci su ubili preko dvadesdet miliona Rusa, i jos im nije dosta. Solc hoce da poveca cenu!

ratko

pre 1 godinu

za tebe je i ludnica malo,idiote nacisticki,nece kamen na kamen od naci nemacke ostati ,rusi su vam oprostili al ne zaboravili II rat i samo vas podelili ,zaboravili ste sta su vam ocbecali ako jos jednom pomolite nos

Pera pravda

pre 1 godinu

Ovaj Šolc isti deda, i deda mu išo do kraja 45.

Nebojsa Berak

pre 1 godinu

Šolc će sa sankcijama ići do kraja, SVE DOK BERLIN NE PADNE U RUKE RUSIJE I DOK NEMAČKA NE BUDE RASKOMADANA DA NIKADA VISE NE POSTOJI KAO DRŽAVA

Milovan Milovanović

pre 1 godinu

Kako kaže ona pesma: "Dolazi zima, duga i teška...". Ali od unuka nacističkog SS generala ovakve izjave ne začuđuju. Ameri bi rekli: "Korisni idiot". Istorija se ponavlja. A mogli su lepo sarađivati sa Rusima, na obostrano zadovoljstvo, bez anglosaksonskog upliva.

Doca

pre 1 godinu

Posle ovih pretnji Rusi se izgubiše. Pristaće na sve jer se plaše nemaca i ostalih dilbera. Pa nisu vam to Srbi da se iživljavate kasetnim bombama.

slobodan

pre 1 godinu

kako neki idiot poput Genšera i istog tipa žednog ubijanja Šolca može da nam zagorča život i čitavoj Evropi ,dovodi Nemačku u opasnosti da možda se desi da više ne postoji ,kako su ljudi bez mozga ,narod ih bira da vode zemlju u bolji život oni bi da ratuju ,Putin mora da štiti sve ruse na planeti ne može neko da ih bije pa to će zapamtiti ova banda fašista ,njim se osladilo sa Srbijom vratili su nas pre150 g. unazad tako da nemamo nikakva ljudska prava mi smo sluge zelenaške i robovlasničke ,može gazda da te bije i nikom ništa može u 12 sati noću da ti pošalje poruku " od sutra ne radiš " itd itd . čak nam ni stručnu spremu ne plaćaju ,jednom rečju mi smo pod okupacijom

PETAR

pre 1 godinu

OVAJ SONJA POBRKAO LONCICE,BOLJE BI MU BILO DA NE DIRA MEDVEDA A ON I DARA USKORO CE MEDA U BERLIN ,AL OVOG PUTA NEMCI CE RUSIMA LIZATI CIZME TAKO DA CE SE SIJATI KO OGLEDALO A MAJMUN DONSON POPRAVLJACE RAZBARUSANU FRIZURU AKO MU RUSI DOZVOLE NA OLIZANE CIZME OD NEMACA

master

pre 1 godinu

Ovaj nece docekati kraj mandata, nemci ce ga najuriti vrlo brzo.

milan lala

pre 1 godinu

Neverovatno zemlja mu zavisi od Ruski energenata a on bezobrazno preti Rusiji . Doces ti na zimu i na kolenima u Moskvi moliti Putina da pusti gas.

master

pre 1 godinu

Ovaj i da je izvucen na tombuli bio bi barem malo pametniji.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17