• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

29.06.2022

15:32

"DA JE PUTIN ŽENA..." Džonson hteo da ismeje ruskog predsednika, pa dobio po nosu iz Kremlja!

Tanjug/AP

Vesti

"DA JE PUTIN ŽENA..." Džonson hteo da ismeje ruskog predsednika, pa dobio po nosu iz Kremlja!

Podeli vest

Britanski premijer Boris Džonson smatra da ruski predsednik Vladimir Putin ne bi napao Ukrajinu da je ženskog pola

"Da je Putin žena, što očigledno nije, ali da jeste, mislim da ne bi ušao u ovaj ludi, mačo rat i nasilje, kao što je to uradio", rekao je Džonson za nemačku televiziju ZDF nakon samita G7 u Nemačkoj..

Džonson je ocenio i da je ono što Putin radi u Ukrajini "savršen primer toksične muškosti". 
Boris Džonson je istakao da se zalaže za veće učešće žena na pozicijama u vlasti, prenosi BBC.

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov, povodom ovih navoda britanskog premijera, ironično je izjavio da bi Sigmund Frojd bio zainteresovan da proučava njegov slučaj.

„Stari Frojd bi tokom svog života sanjao o takvom objektu za istraživanje“, izjavio je portparol ruskog predsednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov za RIA Novosti, misleći na Džonsona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MrKamenjarac

pre 2 godine

...A DA TVOJA NACIJA NISU MAZGOVI PEDOFILNI BILO BI MIRA U SVETU....VEKOVIMA STE NAMETALI SVOJU PEDOFILNU NARAV I DAN DANAS....

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija