• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Webtribune

08.07.2022

11:48

VAPAJ ZAPADU IZ LITVANIJE: UDVOSTRUČITE, MA UTROSTRUČITE SLANJE ORUŽJA! Putinova izjava da je Rusija TEK POČELA može značiti samo jedno...

AP/Tanjug

Vesti

VAPAJ ZAPADU IZ LITVANIJE: UDVOSTRUČITE, MA UTROSTRUČITE SLANJE ORUŽJA! Putinova izjava da je Rusija TEK POČELA može značiti samo jedno...

Podeli vest

Jučerašnja preteća izjava Vladimira Putina po kojoj je „Rusija tek počela u Ukrajini“ navela je mnoge da se zapitaju čini li Zapad dovoljno?

Kremlj je već na udaru nezapamćenih ekonomskih sankcija, a Amerika, Britanija i ostali zapadni saveznici šalju teško naoružanje Ukrajini, čije dejstvo je već primetno na ratištu, prenosi Index.hr.

Linas Linkevicius, bivši ministar Litvanije, članice NATO koja deli granicu s Rusijom, danas je komentarisao najnovije Putinove pretnje.

- Putinova izjava da je ‘Rusija tek počela u Ukrajini’ znači samo jedno, da je toliko zapeo da će ići do kraja nezavisno o resursima koji su mu na raspolaganju. Tempo zapadne vojne pomoći Ukrajini mora se udvostručiti ili čak utrostručiti -napisao je Linkevicius na Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 1 godinu

A od kada to što kaže Putin, tangira Zapad. Čitam baš jutros, po stoti put istu mantru na BBC-u... Rusija nema više oružije, Rusija nema više municiju, ruska vojska beži iz Ukrajine, ruska vojska gubi na svim frontovima... Ali "dobri" Ukrajinci im izgleda kompenzuju duševnu bol novim teritorijama i gradovima svakih par dana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nastradali vozač živeo sam sa majkom! Oglasili se prijatelji i poručili ovo (FOTO/VIDEO)
Utvrđuju se detalji nezgode

Nastradali vozač živeo sam sa majkom! Oglasili se prijatelji i poručili ovo (FOTO/VIDEO)

Komšije, prijatelji i kolege pokojnog Momčila Radosavljevića (56) iz Bariča, vozača autobusa koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći u selu Stubline kod Obrenovca, i dalje su u šoku da njihovog Moce više nema. S tugom i u bolu saosećaju sa njegovom porodicom i familijom, a kako saznajemo, Momčilo je živeo samo sa majkom, koja je posle njegove pogibije ostala sama!

22.05.2024

20:47

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija