• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

10.07.2022

22:52

137. DAN RATA! POČINJE KONTRAOFANZIVA KIJEVA, NAREĐENA HITNA EVAKUACIJA, PORUKA ZAPADU: Razmotrite direktnu intervenciju protiv Rusije! (Foto/Video)

Reuters

Vesti

137. DAN RATA! POČINJE KONTRAOFANZIVA KIJEVA, NAREĐENA HITNA EVAKUACIJA, PORUKA ZAPADU: Razmotrite direktnu intervenciju protiv Rusije! (Foto/Video)

Podeli vest

Specijalna vojna operacija u Ukrajini – dan 137. Ukrajinske snage granatirale su Kirovski rejon Donjecka i tom prilikom su dve žene poginule, dok je pet osoba ranjeno, saopštio je gradonačelnik Aleksej Kulemzin. Rusi su unštili tokom jučerašnjeg dana oružje sa Zapada, a ukrajinska snaga se, kako oni kažu, trudi koliko god može da zaustavi naoružane grupe Rusa preko linije fronta

22.30 Počinje kontraofanziva; Naredili: "Hitna evakuacija"

Vicepremijerka Ukrajine Irina Vereščuk pozvala je civile da hitno napuste južnu pokrajinu Herson, koju su zauzele ruske snage.
Kako je navela, ukrajinska vojska planira kontraofanzivu.
Ukrajina je izgubila veći deo te pokrajine na Crnom moru, kao i istoimeni grad, u prvim nedeljama ruske invazije koja je počela 24. februara.

"Pozivamo ljude da se odmah evakuišu"
"Jasno je da će biti borbi, granatiranja... i zato pozivamo ljude da se hitno evakuišu", rekla je Irina Vereščuk za nacionalnu televiziju.
Ona je dodala da ne može da kaže kada će početi kontraofanziva.
"Sigurna sam da će tamo biti žena i dece i oni ne smeju biti živi štit", rekla je ona.

Foto: AP photo

21.00 Moskva najavljuje referendum o priključenju Rusiji

Vlada koju je Moskva uspostavila u toj pokrajini najavila je da će održati referendum o priključenju Rusiji, čiji datum još nije objavljen.
Kremlj naglašava da odluku o budućnosti regiona treba da donesu njegovi stanovnici. Region obuhvata i grad Herson, koji je pre rata imao skoro 300.000 stanovnika, ali se ne zna koliko ih je ostalo.

20.30 Šreder želi kod Putina, ima plan za Ukrajinu
   
Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder založio se za diplomatsko rešenje sukoba u Ukrajini i izjavio da ne namerava da odustane od mogućnosti pregovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.
- Neću odustati od svojih mogućnosti da razgovaram sa predsednikom Putinom - rekao je Šreder za list „Frankfurter algemajne cajtung".
Prema rečima bivšeg kancelara, on „ne veruje u vojno rešenje" sukoba u Ukrajini. Kako je istakao, sukob se može okončati „samo diplomatskim pregovorima".

20.00 Poruka Zapadu: "Razmotrite direktnu intervenciju"

Zapadne zemlje treba da razmotre mogućnost vojne intervencije u ukrajinskoj krizi na strani Kijeva, izjavio je finski istoričar Jusi Jalonen.
"Do sada je propala strategija zapadnih zemalja - snabdevanje Ukrajine oružjem i izbegavanje vojne intervencije", naveo je ekspert.
Prema njegovim rečima, Ukrajina neće moći da "pobedi" Rusiju takvim učešćem Zapada. Jalonen je napomenuo da ruska vojska nastavlja da napreduje i ispunjava postavljene zadatke.
"Pre ili kasnije... Zemlje EU ili NATO bi trebalo da razmotre direktnu intervenciju", rekao je istoričar.
Istovremeno je izrazio bojazan da bi Rusija mogla da upotrebi taktičko nuklearno oružje.
U pozadini ruske specijalne operacije za zaštitu Donbasa, koja je počela 24. februara, Vašington i NATO saveznici nastavljaju da upumpavaju oružje Ukrajini. Moskva je više puta izjavljivala da snabdevanje zapadnim oružjem samo produžava sukob, a transport sa njim postaje legitimna meta

17.30 U Velikoj Britaniji obuka ukrajinskih vojnika

U Velikoj Britaniji u toku je obuka prve grupe ukrajinskih vojnika, od kojih su mnogi u tu zemlju stigli bez ikakvog vojnog iskustva, u trenutku kada Ukrajina nastoji da zameni vojnike koji su stradali ili su ranjeni tokom rata.
Prema navodima britanskog Ministarstva odbrane, obuka se sprovodi u okviru novog programa koji ima za cilj da vojno osposobi do
10.000 ukrajinskih vojnika za rukovanje oružjem, pružanje prve pomoći na bojnom polju i taktiku patroliranja.
Obuka je deo šireg paketa podrške Ukrajini, koji uključuje paket vojne pomoći u vrednosti od 2,8 milijardi dolara, prenosi AP.
Britanski ministar odbrane Ben Volas rekao je da će Velika Britanija pomoći Ukrajini da obnovi snage i pojača otpor "dok brani suverenitet zemlje i pravo na izbor sopstvene budućnosti".

17.00 Nemačka blokira devet milijardi eura pomoći Ukrajini

Foto: Tanjug

Italijanski list Corriere Della Sera objavio je da Nemačka blokira devet milijardi pomoći Evropske uniji Ukrajini.
Nemačka, prema izvorima tog lista, već duže od mesec dana blokira isplatu te značajne finansijske pomoći Ukrajini. Berlin je, navodi Corriere Della Sera, odobrio isplatu tek prve tranše od milijardu evra.
List tvrdi da nemački ministar financija Christian Lindner ne odobrava da Brisel nudi toliku finansijsku pomoć Ukrajini na račun zajedničkog evropskog duga.

16.30 Tramp o ratu u Ukrajini: Mogli smo da se dogovorimo sa Rusijom
   
Bivši američki predsednik Donald Tramp nagovestio je da ne bi dozvolio sukob u Ukrajini da je pobedio na izborima 2020. godine.
Tramp je rat u Ukrajini komentarisao tokom govora pristalicama u Enkoridžu (Aljaska).
- Situacija će se samo pogoršavati, iako to nije moralo da se desi da su izbori održani drugačije. Mogli bismo da se dogovorimo, ali ne bismo ni morali. Ništa se ne bi dogodilo - rekao je bivši predsednik SAD. 
- Nacija je u padu kao nikada ranije. Naša zemlja je bačena na kolena, ponižena pred svetom, oslabljena. Usuđujemo se da držimo lekcije drugim ljudima i zemljama o njihovim demokratijama dok su nam ulice prekrivene krvlju nevinih žrtava zločina - rekao je on.

15.32 - Rusija: U granatiranju Hersona oštećena bolnica

Gradska klinička bolnica u Hersonu, na jugu Ukrajine, oštećena je u granatiranju koje su izvele ukrajinske trupe, saopštila je policija Hersonske oblasti.

U saopštenju na Telegramu navedeno je da ukrajinske trupe u granatiranju koriste i američke raketne sisteme HIMARS, prenosi RIA Novosti.

Generalštab Oružanih snaga Ukrajine saopštio je jutros da su ukrajinske raketne i artiljerijske jedinice izvele dva udara na komandna mesta i skladišta municije ruskih snaga u oblasti Černobajevke, preneo je Unian. Hersonska oblast se nalazi na jugu Ukrajine i pod kontrolom je ruskih snaga.

15.03 - Odeljenje za izgradnju Ministarstva odbrane Ruske Federacije pokazalo je prvi stan u stambenom kompleksu u izgradnji u Mariupolju.

 

 

14.20 - Ministarstvo odbrane objavilo snimke protivartiljeriske borbe ruske vojske u DNR

 

 

14.19 - Broj poginulih u napadu na zgradu u Donjecku porastao na 15

Broj poginulih u napadu ruskih raketa Uragan na stambenu zgradu u ukrajinskoj Donjeckoj oblasti porastao je danas na 15, saopštile su ukrajinske službe za vanredne situacije.
Kako navode, strahuje se da je više od 20 ljudi zarobljeno ispod ruševina nakon što su sinoć rakete pogodile petospratnicu u gradu Časiv Jar, koji ima oko 12.000 stanovnika, što je dovelo do urušavanja zgrade.

Guverner Donjecke oblasti Pavlo Kirilenko rekao je da su rakete Uragan ispaljene sa kamiona za lansiranje raketa, prenosi AP.

Šef kabineta ukrajinskog predsednika Andrej Jermak ranije je na Telegramu nazvao napad "još jednim terorističnim činom" i ocenio da bi Rusija zbog toga trebalo da bude označena kao "državni sponzor terorizma".

Časiv Jar udaljen je oko 20 kilometara jugoistočno od grada Kramatorska, za koji se očekuje da će biti glavna meta ruskih snaga dok budu napredovale ka zapadu Ukrajine.

14.00 - Ruski borbeni avioni obaraju dva ukrajinska

 

 

13.28 - Uništena 2 hangara sa američkim haubicama, srušena 3 aviona

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da su ruske snage uništile dva hangara sa američkim haubicama M777 u Konstantinovki, u Donjeckoj oblasti. Portparol Ministarstva Igor Konašenkov izjavio je da su ruske snage izvele udare i na položaje ukrajinske vojske u Slavjansku i da su gubici ukrajisnke strane bili do 100 vojnika, prenosi Interfaks.

Naveo je da je uništeno više od 1.000 granata za haubice M777 američke proizvodnje.

Prema rečima Konašenkova, ruski avioni Su-35S oborili su za jedan dan dva ukrajinska aviona Su-25 i jedan MiG-29 iznad Harkovske i Donjecke oblasti .

13.10 - Severni tok 1 od sutra bez gasa, nemački ministar zabrinut

Najvažniji gasovod kojim se dostavlja ruski gas Nemačkoj, Severni tok 1, zbog remonta od sutra, kako je ranije najavio operater, neće raditi, što povećava strepnju u Nemačkoj da bi to mogao značiti potpuno „zavrtanje slavine“. Ministar privrede Robert Habek izrazio je strah da Rusija i nakon remonta neće više isporučivati gas.



Foto: Reuters

 

13.10 - Zastrašujući napad na Slavjansk

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je ruska vojska preciznim navođenim oružjem gađala mesto privremenog lociranja artiljerijske jedinice Oružanih snaga Ukrajine, koje se nalazilo  u gradu Slavjansku (DNR) na teritoriji fabrike keramike.

Eliminisano je do 100 ljudi, više od hiljadu granata za američke haubice M777 i oko 700 granata za višecevni raketni sistem "Grad".

13.00 - Jutarnji izveštaj Ministarstva odbrane Rusije

- Lovci Su-35 Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije oborili su u vazduhu dva ukrajinska aviona Su-25 i jedan MiG-29 u Donjeckoj Narodnoj Republici;

- Oružane snaga Rusije su u raketnom napadu na «keramički kombinat» u Slavjansku eliminisale oko 100 ukrajinskih vojnika, i uništile više od 1.000 granata za američke haubice M777;

- Ruska avijacija uništila je tri komandna centra u DNR, ljudstvo i tehniku, uključujući ekstremistički bataljon "Kraken";

- Ukrajinska vojska je za popunu jedinica povećala slanje slabo obučenih rezervista;

- Ruska vojska je uništila višecevne bacače granata "Uragan" i "Grad", dve atrtiljerijske haubice 152 milimetra "Giacint-B".

12.30 - Ministarstvo odbrane Francuske ostaje u kontaktu sa ruskim kolegama

Francusko ministarstvo odbrane ostaje u kontaktu sa svojim ruskim kolegama, izjavio je danas francuski ministar odbrane Sebastijan Lekorni.

- Mi nismo u ratu sa Rusijom. Kontakti sa vojnim i civilnim zvaničnicima nastavljaju se. Ne možemo u potpunosti da prekinemo komunikacione kanale sa Moskvom - rekao je francuski ministar u intervjuu za list "Žurnal di dimanš".

12.20 - Oružane snaga Rusije su u raketnom napadu na "keramički kombinat" u Slavjansku likvidirale oko 100 ukrajinskih vojnika.

Uništile više od 1.000 granata za američke haubice M777, oko 700 granata za "Grad", saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

11.56 - "Referendumi o prisajedinjenju Rusiji da budu istovremeni"

Predsednik komiteta Državne dume za međunarodne poslove Leonid Slucki, izjavio je danas da bi, kako je naveo, oslobođena područja Ukrajine trebalo da održe referendume o svom budućem statusu u isto vreme.

"Samo građani Luganske Narodne Republike, i niko drugi, trebalo bi da odluče da li je potreban referendum o prisajedinjenju Rusiji i kada bi on trebalo da se održi. Ovo je suverena odluka jedne suverene zemlje, a ako mene pitate, ona može biti doneta u bliskoj budućnosti", saopštio je Slucki na konferenciji za novinare posle posete samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici (LNR)

11.50 - "Neprijatelj napada iz vazduha"

Ukrajina je izvestila o sukobima sa ruskim snagama na linijama fronta na istoku i jugu zemlje i da je šest ukrajinskih civila poginulo u raketnom napadu na petospratnu stambenu zgradu.

Ruske snage su napale ukrajinske položaje u blizini istočnog grada Slavjanska, ali su bile prinuđene da se povuku, saopštila je ukrajinska vojska i dodala da je Rusija ispalila krstareće rakete na severoistočni grad Harkov sa svoje strane granice. Nisu naveli detalje o šteti ili žrtvama.

Guverner Luganske oblasti Sergej Gajdaj rekao je da se ruske snage okupljaju u reonu sela Bilogorivka, 50 kilometara istočno od Slavjanska.

"Neprijatelj... granatira naselja, napada iz vazduha, ali i dalje ne može brzo da zauzme celu oblast Luganska“, napisao je Gajdaj na platformi Telegram i dodao da su „Rusi izveli sedam granatiranja i četiri raketna napada" sinoć.

11.42 - Ukrajinski izveštaj o ruskim gubicima

 

 

11.00 - Spasioci tragaju za telima

 

 

11.00 - NM DNR uništila ukrajinske rovove

Na društvenim mrežama je objavljen snimak napada Narodne milicije DNR na položaje ukrajinske vojske. Oni su minobacačima uništili rovove u kojima su bili Ukrajinci.

 

 

10.40 - Uništen zamaskirani višecevni bacač raketa 

Na društvenim mrežama je objavljen snimak granatiranja Luganska, na kom se navodno vidi da ukrajinska vojska gađa iz višecevnog raketnog sistema "prerušenog" u civilni kamion

Cevi za gađanje su sakrivene u zadnjem delu "Gazele", i prekrivene tendom. Kako se vidi na snimku, vozilo je uništeno od strane ruske artiljerije izvan naselja iz kojeg je izvršena pucnjava.

10.38 - Ukrajinci granatirali Jasinovatu

Oružane snage Ukrajine izvele su artiljerijski udar na Jasinovatu, pri čemu je jedna žena povređena, saopštio je Štab Teritorijalne odbrane DNR.

10.30 - Britancski izveštaj iz Slavjanska: Ruska artiljerija nastavlja da napada oblast

Britansko ministarstvo odbrane objavilo je danas u dnevnom izveštaju da ruska artiljerija nastavlja da napada područje Slavjanska u Donbasu. Kako se navodi u izveštaju objavljenom na Tviteru, artiljerija gađa grad iz okoline Izjuma na severu i Lisičanska na istoku.

Ruske snage verovatno su napravile još neki mali teritorijalni napredak oko grada Popasne, navodi se u britanskom izveštaju.

"Požari iz Izjuma nastavljaju da se šire duž ose magistralnog puta E40. Kontrola puta E40, koja povezuje Donjeck sa Harkovom, verovatno će biti važan cilj za Rusiju, dok pokušava da napreduje kroz Donjecku oblast", zaključuje se u izveštaju.

09.45 - Tri rakete "Kalibar" uništile su fabriku kod Krivog Roga, saopštio je šef vojne administracije grada Aleksandar Vilkul

O kojoj tačno fabrici se radi, nije navedeno.

09.45 - Ukrajinci rano jutros izveli napad na Šahtjorsk i Topez

 

 

09.40 - Rusi napadaju Slavjansk

 

 

09.20 - Stigli prvi udžbenici

Ruski ministar obrazovanja Sergej Kravcov doneo je prvu pošiljku udžbenike iz Rusije u grad Melitopolj u Zaporoškoj oblasti, saopštila je danas gradska uprava tog ukrajinskog grada koji je pod ruskom kontrolom.

"Ministar prosvete Ruske Federacije Sergej Kravcov doneo je danas u Melitopolj prvu pošiljku knjiga koje će deca koristiti za učenje", navodi se u saopštenju gradske uprave na Telegramu, prenosi agencija TAS S.

Kravcov je rekao da će učenici biti vaspitavani u tradicijama prijateljstva među narodima. Ruska vojska je preuzela kontrolu nad Hersonskom oblašću i azovskim delom Zaporoške oblasti na jugu Ukrajine. U regionima su formirane civilno-vojne uprave, počeli su da se emituju ruski TV kanali i radio-stanice, obnavljaju se trgovinske veze. Regioni su objavili da planiraju da uđu u sastav Rusije.

09.00 - Rusi zaustavljeni?

Guverner Luganska Serhij Haidai objavio je na Telegramu da ruske snage "pucaju duž celog fronta".

On takođe navodi da je ukrajinski kontranapad naterao Ruse da zaustave napad.

08.40 - Najmanje 34 ljudi zaglavljeno u ruševinama

Tokom raketiranja Rusi su pogodili zgradu u Donjecku

 

 

08.15 - Glavne borbe u okolini Severska

Glavne borbe na teritoriji Ukrajine se trenutno vode u okolini Severska, južno od Bahmuta i istočno od Slavjanska, javio je Sputnjik.

U području Harkova, u nikolajevskom i hersonskom pravcu vode se artiljerijski dueli, ali bez značajnijih teritorijalnih promena, prenosi Sputnjik. U međuvremenu, ukrajinska vojska granatirala je Šahtjorsk nakon čega je izbio veliki požar.

Prema nekim informacijama, detonirana je municija, a u gradu je objavljena evakuacija.

07.45 - TASS: Ukrajinci granatirali stambena naselja u Donjecku

Ukrajinske oružane snage izvele su snažno granatiranje stambenih četvrti Donjecka koristeći artiljeriju kalibra 155mm, što je standardni NATO kalibar, saopštila je danas misija samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre.

Prema izveštaju, rano jutros lansirane su 22 rakete na šest stambenih okruga Donjecka, prenosi TASS.

Bombardovano je i naselje Netajlovo.

07.30 - Ruski PVO radi iznad Hersona

Na Tviteru je objavljen snimak ruskih PVO sistema koji dejstvuju iznad Hersona.

 

 

07.30 - Dobrovoljci se spremaju za odlazak na front

Na društvenim mrežama je objavljen snimak dobrovoljaca iz bataljona "Tigr" iz Primorskog kraja Rusije koji se obučavaju pred odlazak na front.

 

 

07.10 - Ukrajinske snage granatirale Donjeck i Alčevsk

Ukrajinske oružane snage izvele su snažno granatiranje stambenih četvrti Donjecka koristeći artiljeriju kalibra 155mm, što je standardni NATO kalibar, saopštila je danas misija samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre.
Prema izveštaju, rano jutros lansirane su 22 rakete na šest stambenih okruga Donjecka, prenosi TAS S.
Bombardovano je i naselje Netajlovo.
Ukrajinske oružane snage ponovo su danas granatirale i grad Alčevsk u samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici (LNR), koristeći raketne sisteme HIMARS koje isporučuju SAD, izvestila je misija LNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre na svom Telegram kanalu, prenosi TAS S.

U izveštaju stoji da su četiri rakete rano jutros lansirane iz pravca Artjomovska.
Alčevsk je juče granatiran sa šest raketa HIMARS, a to je bilo prvo granatiranje ovog grada od strane ukrajinskih snaga od 2014. godine, navodi TAS S.

07.00 - Ukrajinske snage granatirale su sinoć Kirovski rejon Donjecka

Tom prilikom su dve žene poginule, dok je pet osoba ranjeno, saopštio je gradonačelnik Aleksej Kulemzin.

07.00 - Ubijena dva, a ranjeno 11 civila

Dva civila su poginula, a 11 je povređeno tokom dana u napadima ukrajinskih trupa u Donjeckoj Narodnoj Republici, saopštilo je predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre.

07.00 - Artiljerija radi noćas

Artiljerijski dueli ruskih i ukrajinskih snaga vode se kod Slavjanska i Bahmuta.

 

 

07.00 - Ukrajinci: Trudimo se koliko možemo

Generalni štab Ukrajine u Kijevu ranije je izvestio o rasprostranjenim napadima Rusije. Okupatori su izvodili akcije od Lisičanska ka zapadu, rekao je ukrajinski gubernator Luganska Serhij Hajdaj.

"Trudimo se da zaustavimo naoružane grupe Rusa preko linije fronta. Ali, prema Hajdaju, oni napadaju sa više strana, pokušavajući da prodru duboko u ukrajinsku teritoriju", rekao je Hajdaj.

07.00 - Rusija: Uništili smo oružje Zapada

Rusija je ponovo uništila zapadno oružje usred intenzivnih borbi na istoku Ukrajine, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane, usred pojačanih napora Moskve da osvoji ostatak Donbasa.

Hangar u kojem se nalaze američke haubice M777 uništen je u blizini sela Časiv Jar u Donjeckoj oblasti, rekao je portparol ministarstva Igor Konašenkov.

Poginuo je i jedan broj ukrajinskih vojnika, dodao je on.

Grupa "O" juriša na Serbijanku

"Otvažnie" ( Hrabri) nastavljaju da se probijaju do Severska: poražena je još jedna jedinica Oružanih snaga Ukrajine. Eliminisana je nacistička jedinica “Valhala”.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 1 godinu

Ovaj finski istoričar je, Bože me prosti, neka teška budaletina. Izgleda mi, po onome što laprda, da će dočekati da mu iznad glave eksplodira ruska taktička nuklearna bomba.

mihailo

pre 1 godinu

Nije pocela nikakva evakuacija nego ukro-fasisti pokusavaju da zaplase stanovnike gradova i mesta koje su Rusi oslobodili, kako bi stvorili pometnju i omeli Rusku Armiju u napredovanju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija