• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2022

14:52

NOVA ZEMLJA PRIZNALA NEZAVISNOST DNR! Pušilin: Još jedna pobeda diplomatije!

Printskrin Youtube

Vesti

NOVA ZEMLJA PRIZNALA NEZAVISNOST DNR! Pušilin: Još jedna pobeda diplomatije!

Podeli vest

Šef Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin objavio je da je Severna Koreja priznala nezavisnost Narodne republike Donjeck

U februaru je Rusija priznala narodne republike Donjeck i Lugansk (DNR i LNR) nakon značajnog pogoršanja situacije u Ukrajini.

Šef DNR, Denis Pušilin, objavio je da je Severna Koreja priznala DNR danas i nazvao to "još jednom pobedom" diplomatije.

- Demokratska Narodna Republika Koreja priznala je danas Donjecku Narodnu Republiku. Donjecka Narodna Republika i njena državnost nastavljaju da jačaju. Ovo je još jedna pobeda naše diplomatije - napisao je Pušilin na svom Telegram kanalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mika

pre 1 godinu

Mi da priznamo braći Rusima DNR a oni nama Kosovo. Jel to fer? Ups....joj....pa voleli bi jer su Ukrajinci nacisti, ali opet ..ne znam baš

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija