• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

14.07.2022

07:24

IĆI ĆE DO KRAJA, DOK NE ZBRIŠU KOMPLETNU UKRAJINSKU ARMIJU! Izraelski obaveštajac o Putinovim planovima!

Vesti

IĆI ĆE DO KRAJA, DOK NE ZBRIŠU KOMPLETNU UKRAJINSKU ARMIJU! Izraelski obaveštajac o Putinovim planovima!

Podeli vest

Oružane snage RF planiraju da potpuno eliminišu Oružane snage Ukrajine i liše Ukrajinu vojske, smatra bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi

Prema njegovim rečima, Kijev je konačno shvatio da Rusija neće preuzeti kontrolu nad celom ukrajinskom teritorijom.

- Glavni cilj Oružanih snaga RF je demilitarizacija Ukrajine, što će je ostaviti bez vojske. Takvi planovi su užasnuli Kijev, jer to znači da će ruske trupe biti prinuđene da unište ili zarobe svakog ko je spreman da uzme oružje i suprotstavi se Rusiji - kazao je on.

Kedmi je skrenuo pažnju na činjenicu da Rusija koristi minimalan broj vojnika, koji očigledno nije dovoljan da preuzme punu kontrolu nad čitavom teritorijom Ukrajine.

Ima li Vladimir Putin tajno oružje?

Ruski predsednik Vladimir Putin uspeo je da pronađe tajno oružje koje će mu pomoći da pobedi zapadni svet, izjavio je američki analitičar Volter Rasel Mid.

On je napomenuo da je Putin uspeo da pronađe tri ranjivosti Zapada. Prvo, zapadne zemlje, prema ekspertu, propovedaju ekonomski protekcionizam, koji od njih odbija države u razvoju. Drugo, vrednosti stranih lidera, kao što je LGBT propaganda, ne podržavaju milijarde ljudi širom sveta.

Osim toga, Mid je istakao da među zapadnim političarima nema jedinstva po mnogim pitanjima. Stoga ruski lider pokušava da izvrši pritisak na njihovu moralnu i političku konfuziju.

- Klađenje na zapadnjačku dekadenciju više se nego isplatilo više od jedne decenije - primetio je analitičar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija