• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Daily Mail

15.07.2022

10:08 >> 10:52

NEŠTO SE DOGODILO PRE IVANINOG PADA NIZ STEPENICE?

Reuters

Vesti

NEŠTO SE DOGODILO PRE IVANINOG PADA NIZ STEPENICE?

Podeli vest

Britanski Dejli Mejl objavio je nezvanične detalje vezane za smrt Ivane Tramp, bivše supruge Donalda Trampa, koja je preminula u četvrtak u Njujorku

Ivana Tramp (73) pronađena je u besvesnom stanju u svojoj kući u Njujorku, nekoliko sati pre nego što je trebala da krene na zakazani termin u frizerski salonu. Osoblje i istražioci Ivanu su pronašli u njenoj rezidenciji na Menhetnu na dnu stepenica oko 13 časova po lokalnom vremenu.

Istražitelji veruju da je Ivana Tramp smrtno povređena padajući niz stepenice, nakon, kako se pretpostavlja doživela srčani udar rekao je policijski zvaničnik za Dejli njuz, ali ova informacija nije potvrđena. Ivana je poslednji put viđena živa u sredu u 16.30 časova po lokalnom vremenu kada su njena domaćica i pomoćnica napustile njen dom, rekla je neimenovana osoba.

Foto: AP PHOTO

Ivana Tramp

Dve osobe upoznate sa ovim slučajem izjavile su za AP da policija veruje da je njena smrt bila slučajna, stručnjaci će naknadno utvrditi i zvaničan uzrok smrti.

"Bio je to veoma tužan dan, veoma tužan dan", rekao je Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke na Upper East Sideu u blizini Central parka.

 

 

Ivana je provela svoje poslednje dane pripremajući se za dugo očekivani odlazak u Sent Trope u petak, a planirala je posetu svom uobičajenom frizeru na dan kada je pronađena mrtva, rekao je zaposleni u salonu za Dejli mejl. Vest o Ivaninoj smrti prvi je podelio njen bivši suprug, bivši predsednik Donald Tramp, putem objave na svom Truth Social nalogu u četvrtak popodne.

"Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku", napisao je on.

 

 

"Naša majka je bila neverovatna žena - sila u poslu, sportista svetske klase, blistava lepotica i brižna majka i drugarica", potvrdio je vest o Ivaninoj smrti za Daili Mail, Ivanin sin Erik rekavši u saopštenju izdatom u ime porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija