• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

17.07.2022

08:06

KIJEV JE SVESTAN, PUTINOVA SLEDEĆA FAZA OFANZIVE KREĆE! Moskva spremila plan operacije intenzivnije od prethodnih... Ukrajina već oslabljena od udara na svim bojnim poljima, NAJJAČI UDARAC RUSIJA TEK TREBA DA ZADA

Vesti

KIJEV JE SVESTAN, PUTINOVA SLEDEĆA FAZA OFANZIVE KREĆE! Moskva spremila plan operacije intenzivnije od prethodnih... Ukrajina već oslabljena od udara na svim bojnim poljima, NAJJAČI UDARAC RUSIJA TEK TREBA DA ZADA

Podeli vest

Rusija se priprema za sledeću fazu ofanzive na Ukrajinu, izjavio je danas jedan ukrajinski vojni zvaničnik, nakon što je Moskva najavila da će ruske oružane snage intenzivirati vojne operacije u "svim operativnim oblastima"

Kijev tvrdi da su ruske rakete i projektili padali poslednjih dana na ukrajinske gradove, a u napadima su poginule desetine ljudi, prenosi Rojters.

"To nisu bili samo raketni udari iz vazduha i mora. Vidimo granatiranje duž cele linije fronta. Aktivna je upotreba taktičke avijacije i jurišnih helikoptera. Jasno je da su sada u toku pripreme za sledeću fazu ofanzive", izjavio je Vadim Skibicki, portparol ukrajinske vojne obaveštajne službe.

Ukrajinska vojska je saopštila da je Rusija pregrupisala jedinice za ofanzivu prema Slavjansku, simbolički značaajnom gradu u Donjecku na istoku Ukrajine.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija