• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir

19.07.2022

14:04

PREOKRET U GRČKOJ! Srpkinja koja je ostavila decu u autu neće krivično odgovarati, umešana i komšinica, otkriveno šta se dogodilo!

Vesti

PREOKRET U GRČKOJ! Srpkinja koja je ostavila decu u autu neće krivično odgovarati, umešana i komšinica, otkriveno šta se dogodilo!

Podeli vest

Srpska državljanka (36) koja je u ponedeljak uhapšena zbog sumnje da je navodno, kako bi očistila kuću, zaključala u automobil svoju decu od tri i šest godina u Solunu neće krivično odgovarati


- Načelnik tamošnje policije kaže da je došlo do nesporazuma i da neće biti nikakvih posledica ni optužbe za našu državljanku - rekli su iz Generalnog konzulata Srbije u Solunu.

Do nesporazuma je došlo jer je mačka ušla u porodični dom ove porodice, a deca su alergična na ovu životinju.

- Žena je naime, zbog deratizacije izvela decu i nekoliko minuta ostavila u kolima decu jer su ona alergična na mačke, a pošto je njima mačka ušla u stan morala je sve da očisti i sredi - kaže naš sagovornik i dodaje:

- U tom trenutku komšinica je zvala policiju koja je odmah reagovala. Međutim, u policiji je sve rešeno i žena je objasnila šta se zapravo dogodilo, a takođe, u grčkoj policiji kažu da je nesporazum i da neće biti dalje procedure.

Podsetimo, u grčkim medijima osvanula je vest da je Srpkinja (36) uhapšena u Solunu zbog sumnje da je u vrelom automobilu namerno ostavila dvoje male dece. Tamošnji mediji naveli su da je naša državljanka decu ostavila same u vozilu po vrućini, kako bi u miru očistila kuću. Komšije su primetile da su deca sama u automobilu dugo i pozvale policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija