• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

19.07.2022

21:34

(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA! UHAPŠENA MUSLIMANSKA KONGRESMENKA, ALI I JOŠ 16 ČLANOVA PREDSTAVNIČKOG DOMA SAD!  Policija potvrdila hapšenje!

Printskrin video

Vesti

(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA! UHAPŠENA MUSLIMANSKA KONGRESMENKA, ALI I JOŠ 16 ČLANOVA PREDSTAVNIČKOG DOMA SAD! Policija potvrdila hapšenje!

Podeli vest

Američka kongresmenka Ilhan Omar uhapšena je u glavnom gradu SAD, Vašingtonu. Njeno osoblje je ovog popodneva potvrdilo hapšenje, navodi Kstp

Ranije danas, iz njene kancelarije je saopšteno da će učestvovati u događaju na Vrhovnom sudu da bi protestovala zbog obaranja presude Rou protiv Vejda.

Omarova je trebalo da učestvuje na događaju sa ostalim zakonodavcima, uključujući tu i demokrate: Džeki Spejer, Kori Buš...

Za sad, nema informacija o tome da li su i ostale kongresmenke koje su prisustvovale događaju, uhapšene. 

Policija je upozorila protestantkinje da će preduzeti akciju jer je "protivzakonito blokirati saobraćaj, pa će policija dati standardna tri upozorenja pre nego što počne da hapsi", tvitovala je policija.

Malo kasnije, najavili su da neke protestantkinje odbijaju da se sklone sa ulice, pa su prinuđeni da hapse.

Policija je objavila da je uhapsila ukupno 34 osobe, od toga 16 čanova Kongresa.

Na jednom od snimaka sa protesta vidi se kako policajac odvodi republikanku Aleksandriju Okasio Kortez, koja drži ruke na leđima, ali se ne vide lisice

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

AMERIKANCI SPREMNI ZA OLIMPIJSKE IGRE: Već naredne nedelje možemo da organizujemo mečeve!
Ostali sportovi

AMERIKANCI SPREMNI ZA OLIMPIJSKE IGRE: Već naredne nedelje možemo da organizujemo mečeve!

Objavljeni datumi održavanja Letnjih olimpijskih igara u Los Anđelesu 2028! Organizacioni komitet LA28 saopštio je da će ceremonija otvaranja Letnjih olimpijskih igara 2028. u Los Anđelesu biti održana 14. jula, a da će Igre biti završene 30. jula. Time je započeto zvanično odbrojavanje do Olimpijskih igara u Los Anđelesu, najvažnijeg multi-sportskog takmičenja koje nas očekuje 2028. godine.

19.07.2022

14:27

sledeća vest

Vesti

TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive! (VIDEO)
Live TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive! (VIDEO)

Uništen ukrajinski centar za daljinsko upravljanje dronovima. PVO sistemi raspoređeni oko Putinove rezidencije. Orban poručio: Evropa misli da može da pobedi Rusiju, ali nije tako! Zelenski kritikovao Orbana! Na ovu, ali i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su filozof Boris Bratina i Đorđe Ančić, oficir RV i PVO. Uživo u program javio se i politikolog i publicistsa Andreja Lović koji je govorio o situaciji u Nemačkoj u odnosu na SAD.

18.07.2024

22:26

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)
Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Miks elite, sjaja, očaja i cirkusa! Kreće Superliga Srbije
Fudbal

Miks elite, sjaja, očaja i cirkusa! Kreće Superliga Srbije

Kakva je takva je - naša je i bolju nemamo! Danas kreće nova sezona fudbalske Superlige Srbije. I pre nego što prevrnete očima, brem vi koji ste ljubitelji fudbala, imajte u vidu da bolju nemamo i da nije sve tako crno kako se možda na prvi pogled čini.

19.07.2024

08:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija