• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

20.07.2022

13:18

LAVROV ZALEDIO UKRAJINU I ZAPAD: CILJEVI RUSIJE NISU VIŠE SAMO DNR I LNR: Sada je druga geografija, tu su Hersonska i Zaporoška oblast, ali i druge teritorije...

AP/Tanjug

Vesti

LAVROV ZALEDIO UKRAJINU I ZAPAD: CILJEVI RUSIJE NISU VIŠE SAMO DNR I LNR: Sada je druga geografija, tu su Hersonska i Zaporoška oblast, ali i druge teritorije...

Podeli vest

Ruski ministar spoljnjih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da geopolitički ciljevi "specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini" više nisu ograničeni na Donbas, već da uključuju i druge teritorije

Lavrov je u intervjuu za RIA Novosti i RT upozorio da će Rusija dalje povećavati broj ciljeva, ako Zapad nastavi da isporučuje Kijevu oružje dugog dometa.

„Sada je druga geografija. To uopšte više nisu samo DNR i LNR, nego i Hersonska oblast, Zaporoška oblast i niz drugih teritorija, a taj proces se nastavlja, pri čemu se nastavlja dosledno i uporno“, rekao je ruski ministar.

Kako je rekao, u nuklearnom ratu nikada ne može da postoji pobednik i Moskva zastupa stav da takav rat nikada ne može biti pokrenut.


Dodao je da Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija naoružavanjem Ukrajine žele da sukobe Rusiju s Evropom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bobby

pre 1 godinu

Какве области, какви бакрачи. Тамо је мир илузија ако тај Зеленски буде остао и на врху чиоде. Једина истина и решење је "све, или ништа".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija