• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2022

09:56

(VIDEO) SVET U NEVERICI, BAJDEN IZJAVIO DA IMA RAK! Predsednik SAD otkrio nepoznate detalje, odmah se oglasila Bela kuća!

AP/Tanjug

Vesti

(VIDEO) SVET U NEVERICI, BAJDEN IZJAVIO DA IMA RAK! Predsednik SAD otkrio nepoznate detalje, odmah se oglasila Bela kuća!

Podeli vest

Video snimak na kojem predsednik SAD Džo Bajden govori da ima rak napravio je pravu uzbunu na društvenim mrežama, kao i u Beloj kući koja se odmah oglasila!

Predsednik Amerike bio je u poseti bivšoj termoelektrani u Masačusetsu, kako bi razgovarao o novim naporima njegove administracije u borbi sa klimatskim promenama.

Bajden je govorio o šteti koju izazivaju rafinerije nafte, i u jednom momentu Džo se prisetio svog detinjstva u Delaveru, a zatim je rekao da "on i mnogi ljudi sa kojima je odrastao sada imaju rak".

"Majka je više volela da nas vozi, nego da hodamo i pogodite šta se dogodilo? Prvi mraz i znate šta se dogodilo? Morali smo da stavimo brisače da bismo skinuli crnu mrlju sa prozora. Zato ja i mnogi sa kojima sam odrastao imamo rak i zato je Delaver dugo imao najveću stopu raka u zemlji", rekao je Bajden.

 

 

 

Posle Bajdenovih navoda, odmah se oblasila i Bela kuća - portparol Endrju Bejts objasnio je da je Bajden pre stupanja na dužnost predsednika imao više karcinoma kože koji nisu bili melanom i koji su tretirani i uklonjeni.

Pojavio se i izveštaj njegovog lekara dr Kevina O'Konora.

Doktor je u izveštaju napisao da je Bajden imao rak kože, ali izazvan boravkom na suncu bez nošenja zaštitnog faktora, dok se izloženost hemikalijama i zagađenju ne pominju. Bajden je u mladosti radio kao spasilac na bazenu zbog čega je stalno bio izložen sunčevim zracima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IZABRAN NOVI PREDSEDNIK ŠRI LANKE!
Planeta

IZABRAN NOVI PREDSEDNIK ŠRI LANKE!

Ranil Vikremesinge (73) izabran je za novog predsednika Šri Lanke tajnim glasanjem u parlamentu te zemlje. Novi šef države obavljao je funkciju premijera i vršioca dužnosti predsednika

20.07.2022

09:43

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija