• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

06.08.2022

15:56

CEO SVET U ŠOKU! Arči (12) isključen sa aparata, preminuo nakon dva sata!

AP/DOMINIC LIPINSKI

Vesti

CEO SVET U ŠOKU! Arči (12) isključen sa aparata, preminuo nakon dva sata!

Podeli vest

Dečak Arči Batersbi (12) isključen je sa aparata za održavanje života oko 11 sati po našem vremenu, a kako prenose britanski mediji uz mališana je do poslednjeg trenutka bila njegova porodica

Holi Dens i Pol Batersbi izgubili su juče poslednju pravnu bitku da sina izvedu iz Kraljevske londonske bolnice, gde se dečak nalazio nakon što je zadobio katastrofalnu povredu mozga usled TikTok izazova.

Roditelji su želeli da ga prebace na drugo mesto, međutim sud je to odbio.

Kako prenosi Dejli mejl, njegova majka je rekla da je on isključen sa aparata u 10 sati ujutro po tamošnjem vremenu a da je dva sata kasnije preminuo.

- Arči je preminuo danas u 12.15. Borio se do samog kraja i tako sam ponosna što sam mu mama, istakla je ona.

Foto: AP/DOMINIC LIPINSKI

Arči Batersbi

Kako se Arči povredio?

Arčijeva majka veruje da je zadobio oštećenje mozga jer je učestvovao u izazovu na društvenim mrežama, nakon što ga je pronašla onesvešćenog u kući 7. aprila 2022.

Izazov koji je kružio društvenom mrežom Tik Tok poznat je kao "izazov gušenja" i jedan je od najnovijih u nizu opasnih trendova koji se pojavljuju na društvenim mrežama. Zbog izazova su već preminule osmogodišnja Lalani Erike Renee Valton iz Teksasa i devetogodišnja Arijani Džejlin Arojo iz Viskonsina.

Kako je Arči dobio oštećenje mozga?

Izazov dovodi do nedostatka kiseonika u mozgu, što može biti smrtonosno. Iako se sa sigurnošću ne zna da li je Arči učestvovao u ovom smrtonosnom izazovu ili ne, njegova majka veruje da jeste, jer ga je pronašla sa omčom oko glave.

Arči se nikada ranije nije osvestio, tvrdi njegova majka, a od tada je bio u komi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

to su te zapadne vrednosti .. ko mi pomene eu .. majku cu mu jebati .. pa makar bio i predsednik srbije

vladimir

pre 1 godinu

..... a ja se uvek setim jedanaest "banjalučkih beba" koje su mi NEUPOREDIVO draže! Možda tebi Vučićeviću nisu ali pošto si sklon "kritičkom" novinarstvu ovaj slučaj ne zavredjuje pažnju jer je NEUPOREDIV sa pomenutim stradanjem! Malo više kontrole ne bi bilo na odmet jer baš ti englezi su ZABRANILI dostavu kiseonika u Banja Luku! Mani me saosećanja i patetike!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija