• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

10.08.2022

18:27

SVE ŠTO MOSKVA U UKRAJINI "OSLOBODI" DO KAPITULACIJE KIJEVA UĆI ĆE U SASTAV RUSIJE! Ukrajina bira - nestaće, ili tražiti od Putina prekid vatre...

Fotoilustracija

Vesti

SVE ŠTO MOSKVA U UKRAJINI "OSLOBODI" DO KAPITULACIJE KIJEVA UĆI ĆE U SASTAV RUSIJE! Ukrajina bira - nestaće, ili tražiti od Putina prekid vatre...

Podeli vest

Glava Zaporoške oblasti (Jevgenij Balicki) potpisao je ukaz o održavanju referenduma o njenom prisajedinjenju Rusiji. Sve oblasti, koje u borbama oslobodi armija Rusije do kapitulacije armije Ukrajine, ući će u sastav Ruske Federacije

Vladimir Zelenski juče je postavio ultimatum Rusiji: ako taj i drugi referendumi budu održani - nikakvi pregovori sa Rusijom više neće biti mogući.

Rusiju pregovori sa Zelenskim ne interesuju. Zelenski nije predsednik Ukrajine, već šef proameričke marionetske administracije.

U Kijevu o svemu odlučuju Amerikanci.

Sjedinjenim Državama se nimalo ne sviđaju referendumi (u Ukrajini), a to znači da Rusija pravilno postupa što tamo sprovodi referendume.

Sve oblasti, koje u borbama oslobodi armija Rusije do kapitulacije armije Ukrajine, ući će u sastav RF.

To je stimulans da se armija Ukrajine prinudi na kapitulaciju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija