• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Webtribune

16.08.2022

13:46

AKO NATO NAPADNE KRIM, RUSI ĆE ZBRISATI LONDON! Kineski analitičari ubeđeni da znaju šta će se desiti ako Alijansa "načini pogrešan korak"!

Vesti

AKO NATO NAPADNE KRIM, RUSI ĆE ZBRISATI LONDON! Kineski analitičari ubeđeni da znaju šta će se desiti ako Alijansa "načini pogrešan korak"!

Podeli vest

Ako NATO pokrene vojnu agresiju na Krim, Rusija će kao odgovor izvesti raketni napad na London, rekao je kolumnista kineskog portala Sina

On je napomenuo da je Moskva spremna na najodlučnije mere.

- Kada NATO napadne Krim, to će biti jednako objavi rata Rusiji, a Moskva će odmah lansirati rakete na London da pokaže svetu posledice svog besa - piše Sina.

U materijalu se navodi da SAD i njihovi saveznici ometaju rešavanje situacije u Ukrajini , pokušavajući da reše svoje unutrašnje političke probleme na račun Rusije.

Osim toga, Zapad je zainteresovan za nestabilnu međunarodnu situaciju i oružane sukobe, jer će zahvaljujući tome zemlje NATO moći da profitiraju od prodaje oružja i tehnologija, objasnio je autor.

Istovremeno, rusko rukovodstvo razume prave namere politike Severnoatlantske alijanse, naglašava portal, i spremno je da im se odupre.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da ce rusi to uradite i pre napada na krim .. umesanost britanije u podrski nacistima je ocigledna .. od stvaranja ideje o nacizmu do danasnjih dana ..

Ja

pre 1 godinu

Rusi su napali Ukrajinu. Ali tvrd orah, cuj napasce London a ni Ukrajini ne mogu nista, ukrajinski diverzanti im usli u Rusiju.

Dragi

pre 1 godinu

Ako NATO napadne Krim...to znači da je Rusija izgubila rat. Da bi Rusija dobila ovaj rat, prvo treba da "zbriše" London (ako može, a sumnjam da može), pa onda da čeka reakciju NATO-a. Ovaj rat u Ukrajini Rusija ne može dobiti bez upotrebe nuklearnog oružja.

Marcco

pre 1 godinu

Hvala bogu pa je najzad jasno ko stoji iza svih ratova zadnjih 200 godina... pogotovu kada su u pitanju pravoslavni Sloveni i Kinezi.

crosdu

pre 1 godinu

Ako NATO napadne Krim, Rusija nece nista poduzeti!

Predragm

pre 1 godinu

A London ne moze da zbrise Moskvu isto sa nuklearnim raketama?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija