• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Mediji

22.08.2022

18:45

(VIDEO) UBISTVO DARJE DUGINE! FSB POKAZAO SNIMKE SA NADZORNIH KAMERA! Evo šta je radila Ukrajinka osumnjičena za ubistvo ćerke Putinovog ideologa!

Printskrin video

Vesti

(VIDEO) UBISTVO DARJE DUGINE! FSB POKAZAO SNIMKE SA NADZORNIH KAMERA! Evo šta je radila Ukrajinka osumnjičena za ubistvo ćerke Putinovog ideologa!

Podeli vest

Federalna služba bezbednosti Rusije FSB objavila je snimak osumnjičene Natalije Vovok, bivše priadnice puka Azov i agenta Ukrajinske službe bezbednosti koja je osumnjičena za ubistvo Darje Dugin, ćerke geopolitičara Aleksandara Dugina u subotu uveče u Moskvi

FSB danas je objavio da iza likvidacije ćerke poznatog geopolitičara Aleksandra Dugina stoji Natalija Vovok, da bi kasnije dodali da je njeno prezime zapravo Šaban, kako se preziva i njena četrnaestogodišnja ćerka koja je stigla u Moskvu zajedno sa njom 23. jula ove godine iz Ukrajine.

Na snimcima se može videti svakodnveno ponašanje Natalije Vovk ili Šaban, njeno kretanje, voožnja, ali i ijedan upadljiv detalj da je menjala boju kose od braon preko plave, pa opet braon kakvu ima i na službenoj legitimaciju SBU.

Naime, kao je FSB saopštio Natalija Pavlova Vovk rođena je 1979. godine, a u Rusiju je stigla 23. jula 2022. godine. Pretpostavlja se pod lažnim imenom i sa ćerkom Sofijom Šaban, rođenom 2010. godine.

Foto: Printskrin video

Prema navodima FSB ona je iznajmila stan u zgradi u kojoj živi i Darja Dugin, gde je svakodnevno pratila informacije o kretanju Darje Dugin, njenim svakodnevnim navikama i načinu kretanja i života i da je uz pomoć saradnika uspela u pogodnom trenutku izvela likvidaciju Darje Dugin.

Sa time je potvređeno i da je zapravo Darja, a ne Aleksandar Dugin bio meta napada.

FSB dodaje i da je posle izvršenja zločina Natalija Vovk zajedno sa ćerkom istog dana preko Pskovske oblasti napustila teritoriju Ruske federacije i otišla u Estoniju.

 

 

Ukrajinski bloger Anatolij Šarij sugerisao je da je dete moglo da podmetne bombu ispod Darjinog automobila, jer niko ne bi pomislio na njega.

Na dan ubistva, Vovk i Šaban su bili na književnom i muzičkom festivalu Tradicija, gde je Dugina bila kao počasni gost.

Foto: Printskrin video

Takođe dodaje se i da je Natalija Vovk bila bivša pripadnica puka Azov koji se nalazi u sastavu Ukrajinske nacionalne garde.

Projekat hakerske grupe Nemesis ukazuje da je ona bila pre ulaska u Ukrajinsku službu bezbednosti pripadnica puka Azov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pitalica

pre 1 godinu

da li je moguce da se ne proveravaju stanari u zgradi gde stanuju vazne licnosti a vecu tezinu ima i operacija u ukrajini.jos usetale iz ukrajine,mi smo za vrme bombardovanja za svakog nepoznatog ili sumnjivog proveravali ko je to.stalno smo bili mobilni da zastitimo sebe,zdradu,instalacije.ona predavanja koja sno slusali na teritorijalnoj odbrani dobro su nam posluzila.steta sto je ukinuta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija