• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/mondo

23.08.2022

13:55

SNIMAK ŽENE DMITRIJA PESKOVA IZAZVAO BURU! "Sklonite ovo i ne sramotite se..." (VIDEO)

Printskrin

Vesti

SNIMAK ŽENE DMITRIJA PESKOVA IZAZVAO BURU! "Sklonite ovo i ne sramotite se..." (VIDEO)

Podeli vest

Supruga portparola Kremlja Dmitrija Peskova Tatjana Navka (47) objavila je na svom Instagramu video na kojem razbija tanjire na jednoj svadbi u Grčkoj, zbog čega je izazvala ogorčenje javnosti i oštre kritike

Bivša olimpijska klizačica odmarala je u turskom gradu Efesu, a onda je otišla u jedno grčko odmaralište. Ruski i ukrajinski kritičari su njeno ponašanje opisali kao razmetljivo, u trenutku dok se vodi rat u Ukrajini gde ginu civili, posebno deca.

Mnogi nisu mogli da veruju da se supruga Dmitrija Peskova ponaša tako razuzdano u zemlji koja otvoreno podržava Ukrajinu i koju je ruski predsednik Vladimir Putin označio kao "neprijateljsku".

- Žena visokog državnog zvaničnika treba da se ponaša skromnije. Zar njen položaj to ne implicira? Ona je skoro prva dama u zemlji - navodi se u kritikama, prenosi Mondo.

Mnogi su besno komentarisali kako to da joj je dozvoljeno da uđe u Grčku - zemlju EU.

"Da li je vaš muž Peskov, Putinov dugogodišnji portparol, snimao sve?", "Zašto niste na Krimu?", "Kako ste dobili vizu za EU", navodi se u brojnim komentarima.

- Smatram da je apsolutno neprikladno da se predsednikov sekretar za štampu i njegova supruga zabavljaju u ovim teškim vremenima - glasio jedan komentar. 

 

 

"Potpuno su izgubili stid i uglavnom pokazuju kako "vole" svoju otadžbinu i narod", "Uklonite ovo i nemojte se sramotiti", stoji u kritici na njihov račun.

"U Ukrajini ne umiru samo ukrajinski momci, već i ruski. Samo na trenutak zamislite kako bi se osećala majka preminulog momka kada bi videla vaš video. Njen sin radi bogzna šta u Ukrajini, a ovde vidimo ruski establišment kako lomi tanjire i zabavlja se", glasila još jedna oštra kritika.

Foto: AP PHOTO

Dmitrij Peskov

Pre ovog snimka, postavljala je fotografije iz Turske. Tu se fotografisala u providnoj haljini za plažu, a kritike u komentarima su se samo nizale.

- Atina? Artemis? Afrodita? Šta mislite, koji mi izgled više pristaje? - pitala je supruga Dmitrija Peskova u objavi.

"Nije pravo vreme za ovo", "Sramite se", "Nema sramote, svi ste vi ubice", "Kako možete da postavljate ove fotografije".

Tatjana je nakon kritika uklonila snimak. Nije poznato da li Dmitrij Peskov pravi društvo supruzi na odmoru. Ako jeste sa njom, kamere ga nisu snimile.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 1 godinu

Trebao bi da podnese ostavku, sramota za rusiju da se tako ponasa zena jednog vosoko rangiranog politicara, dok drugi ginu, nista nisu bolji od zelenskog Para

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17