• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

24.08.2022

14:14

MAKRON NIKAD MRAČNIJI, uputio dramatične reči Francuzima! "SPREMITE SE, DOLAZI KRAJ..."

Tanjug/AP

Vesti

MAKRON NIKAD MRAČNIJI, uputio dramatične reči Francuzima! "SPREMITE SE, DOLAZI KRAJ..."

Podeli vest

Predsednik Francuske Emanuel Makron upozorio je Francuze da budu spremi na "žrtvovanje" i veliku promenu koja će doneti "kraj obilja"

 

- Verujem da je ovo kroz šta prolazimo više velika promena ili veliki preokret -  rekao je Makron na sastanku vlade u Jelisejskoj palati, aludirajući na niz „ozbiljnih kriza“, od Ukrajine do uznemirujućih posledica klimatskih promena poput suše.

Rekao je da Francuska sada doživljava „kraj obilja“ koji je vidljiv od početka pandemije kovid-19 početkom 2020. u kontekstu javnih finansija, nestašice određenih materijala i poremećaja u lancu snabdevanja.

Makron je upozorio je Francuze da će morati da se suoče s posledicama.

“Naša sloboda ima cenu, a ponekad kada je treba braniti, to može da znači žrtvovanje”, rekao je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
master

pre 1 godinu

Kraj obilja, da niste glupi koliko jeste to se nebi desilo, sada idete putem samo unistavanja, i to zbog ukraine, samo napred ti si sledeci posle Soltca da dobijes nogu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija