• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

28.08.2022

19:41

(FOTO/VIDEO) UBISTVO DUGINE! ŠTA SE DEŠAVA, DA LI JE NATALIJA VOVK UBIJENA?! Austrijski mediji tvrde "JESTE",  Policija poručuje da nema saznanja!

Printskrin video

Vesti

(FOTO/VIDEO) UBISTVO DUGINE! ŠTA SE DEŠAVA, DA LI JE NATALIJA VOVK UBIJENA?! Austrijski mediji tvrde "JESTE", Policija poručuje da nema saznanja!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova Austrije negirao je pisanje austrijskih medija da je Natalija Vovk, osumnjičena za ubistvo Darje Dugine, ubijena.

- Nakon konsultacija sa našim kolegama iz Uprave državne bezbednosti i obaveštajnih službi možemo da vas obavestimo da u Austriji nije poznat nijedan takav slučaj. Zbog toga ne možemo da potvrdimo tačnost ove informacije - saopštila je pres-služba austrijskih ministarstava u odgovor na zahtev da se potvrdi ili opovrgne informacije navedene u članku Ekspres.

Austrijsko izdanje „Ekspres" objavilo je u nedelju da je Ukrajinka Natalija Vovk, osumnjičena za ubistvo Darje Dugine, navodno, pronađena mrtva u iznajmljenom stanu.

Podsetimo, Ruska Federalna služba za bezbednost (FSB) tvrdi da je Ukrajinka Natalija Vovk ubila novinarku Darju Duginu, ćerku Aleksandra Dugina, koga na Zapadu zovu „Putinovim mozgom".

FSB navodi da je Vovk veteranka  neonacističkog puka Azov, da je je obučavala ukrajinska tajna služba. On je, smartaju u FSB, nekoliko nedelja pratila Darju Duginu, da bi 20. avgusta postavila 800 grama eksploziva ispod vozačeveg sedišta njenog automobila i detonirala ga nakon što je Dugina otišla sa festivala na kojem je bila sa svojim ocem u blizini Moskve.

Kijev, s druge strane, negira da ima veze sa ubistvom, a iz puka Azov tvrde da oni nemaju podatke o tome da je Vovkova bila u njihovim redovima.

Mihajlo Podoljak, savetnik ukrajinskog predsednika, ističe da Ukrajina nema nikakve veze s ubistvom Dugine, jer Ukrajina nije zločinačka država.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija