• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2022

23:31

POLICIJA UBILA AFROAMERIKANCA (20)! Držao elektronsku cigaretu, mislili da je oružje (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Printscreen You Tube

Vesti

POLICIJA UBILA AFROAMERIKANCA (20)! Držao elektronsku cigaretu, mislili da je oružje (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Podeli vest

Afroamerikanac Donovan Luis (20), ubijen je u akciji policije u glavnom gradu američke države Ohajo, Kolambusu

Ovaj slučaj je izazvao kontroverze jer se sumnja da je muškarac upucan dok je u ruci držao elektronsku cigaretu, a ne pištolj kako su policajci pomislili.

On je uhapšen ranjen, stavili su  mu lisice na ruke,  preminuo je u bolnici. Policija je saopštila je da su njeni pripadnici bili na licu mesta da uhapse Luisa jer su imali nalog za njegovo privođenje..

Na snimku policijske kamere vidi se kako policajac Riki Anderson otvara vrata spavaće sobe u stanu i odmah puca na Luisa, koji je bio na krevetu i koji je u jednom trenutku digao ruku držeći nešto u njoj. Nikakvo oružje potom u stanu nije pronađeno, osim elektronske cigarete koja je bila na krevetu na kom je zatečen Luis.

- Donovan Luis je izgubio život. Kao roditelj, znate, ja saosećam sa njegovom majkom. Tugujem i sa našom zajednicom, ali moramo dopustiti da se o ovom slučaju sprovede istraga - rekla je šefica policije Kolambusa Elejn Brajant, preneli su mediji u SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NM

pre 1 godinu

OVI POLICAJCI SU VECI OLOS OD OVOGA STO HAPSE,VIDI SE DA SU TO KUKAVICE KOJE SAMO UBISTVOM MOGU DA RESE SITUACIJU.SMRTNO GA RANILI I STAVLJAJU MU LISICE PA TO SAMO IMA U AMERICI.TREBA DA ODGOVARAJU ZA SVIREPO UBISTVO,GOVEDA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija