• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.09.2022

14:30

DA LI JE OVO POČETAK TREĆEG SVETSKOG RATA? Putin "zavrnuo slavinu": Nema gasa preko Severnog toka dok nam Zapad ne UKINE SANCKIJE!

Reuters/AP/Fotoilustracija

Vesti

DA LI JE OVO POČETAK TREĆEG SVETSKOG RATA? Putin "zavrnuo slavinu": Nema gasa preko Severnog toka dok nam Zapad ne UKINE SANCKIJE!

Podeli vest

Snabdevanje Evrope preko gasovoda Severni tok 1 neće biti nastavljeno u potpunosti sve dok "kolektivni zapad" ne ukine sankcije Moskvi, saopštio je Kremlj

Dmitrij Peskov, portparol predsednika Vladimira Putina, okrivio je sankcije EU, Velike Britanije i Kanade za neuspeh Rusije da isporuči gas ključnim gasovodom, kojim se gas doprema Nemačkoj iz Sankt Peterburga preko Baltičkog mora.

- Problemi sa pumpanjem gasa nastali su zbog sankcija koje su zapadne zemlje uvele našoj zemlji i nekim kompanijama. Ne postoje drugi razlozi koji bi mogli da izazovu ovaj problem - rekao je Peskov, a prenosi agencija Interfaks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
krle

pre 1 godinu

Za neke je 3 svetski, ali za one koji shvataju zbivanja kroz istoriju jos se nije zavrsio prvi svetski rat. Jos uvek traje borba istoka i zapada, Rusije i Nemcke sa saveznicima. Rat koji je poceo u proslom veku moze se zavrsiti samo ako neka od strana nestane sa lica zemlje.

Baća

pre 1 godinu

Bravo. Bilo je krajnje vreme. Tante za tante. Neka se sada greju na drva. Putin je podigao ulog onima koji igraju šah sa smrću. Videli smo u Bergmanovom filmu kako se to završilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija