• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ria.ru

06.09.2022

10:48

PUTIN IDE U DONBAS! Peskov otkrio detalje, država ima ozbiljne planove, radovi su u punom jeku!

AP/Photo

Vesti

PUTIN IDE U DONBAS! Peskov otkrio detalje, država ima ozbiljne planove, radovi su u punom jeku!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetiće Donbas, a portparol Kremlja Dmitrij Peskov otkrio je kada bi to moglo da se dogodi

Predsednik Vladimir Putin posetiće Donbas "kada za to dođe vreme", rekao je portparol  Peskov.

- Što se tiče putovanja predsednika, ne sumnjam da će, kada dođe vreme, doći do takvog putovanja - rekao je on u intervjuu za Izvestiju.

Prema rečima Peskova, država ima opsežne planove za razvoj ovih teritorija.

- Vidite da je u toku izgradnja, puštaju se u rad novi objekti, intenzivno se radi na obnavljanju svih sistema za održavanje života. To su vodovod, struja, društveni objekti. Radovi su u punom jeku, hiljade ljudi tamo trade - dodao je portparol Kremlja.

Rusija od 24. februara sprovodi vojnu operaciju u Ukrajini. Prema predsednik RF Vladimiru Putinu, krajnji cilj je "oslobođenje Donbasa i stvaranje uslova koji bi garantovali bezbednost same Rusije".

Ruska vojska je zajedno sa snagama DNR I LNR u potpunosti zauzela teritoriju LNR i značajan deo DNR, uključujući Volnovahu, Marijupolj i Svetogorsk, kao i celu Hersonsku oblast, deo Zaporoške i Harkovske oblasti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija