• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2022

22:28

AMERIČKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA TVRDI: Putin se dogovorio sa Kim Džong Unom, Rusiji stižu milion projektila!

Vesti

AMERIČKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA TVRDI: Putin se dogovorio sa Kim Džong Unom, Rusiji stižu milion projektila!

Podeli vest

Američki obaveštajci tvrde da Rusija navodno kupuje milione projektila i artiljerijskih granata od Severne Koreje za borbe koje će nastaviti u Ukrajini

Američki zvaničnik, koji je zahtevao da ostane anoniman, tvrdi da činjenica da se Rusija okreće izolovanoj državi Severnoj Koreji pokazuje da ruska vojska i dalje pati od velike nestašice snabdevanja u Ukrajini, zbog kontrole izvoza i sankcija.

Zvaničnici američke obaveštajne službe veruju da bi Rusi u budućnosti mogli da nabave dodatnu severnokorejsku vojnu opremu.

Obaveštajnu procenu prvi je objavio Njujork tajms. Američka administracija je ranije saopštila da je ruska vojska u avgustu dobila dronove iranske proizvodnje.

U roku od nekoliko dana prošlog meseca, Rusija je kupila dronove serije Mohadžer-6 i Šahed kao deo, kako je Bajdenova administracija navela, samo deo ruskog plana da nabavi stotine iranskih bespilotnih letelica za upotrebu u Ukrajini.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Eeeee, ako to kažu iz američkih obaveštajnih službi onda je to sigurno istina, kad bi se zezali ... Severna Koreja nezna kako da napravi dovoljno projektila da bi sebe zaštitila a prodaće, nikom drugom do Rusiji, ceo milion projektila? Na čemu li su ovi ljudi kad mogu takvu budalaštinu da izjave i objave? Koliko glup treba biti pa to poverovati, pogotovo kad to iz anonimnih izvora objavljuje Njujork Tajms?

Imenko prezimenko

pre 1 godinu

To su samo navlakuse, koliko je takvih prica svaki dan Sa strane amera

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija