• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

18.09.2022

08:22

STRAH OD FIONE! Ova zemlja se priprema za tropsku oluju koja svakog časa može da preraste u uragan (FOTO)

Tanjug/AP

Vesti

STRAH OD FIONE! Ova zemlja se priprema za tropsku oluju koja svakog časa može da preraste u uragan (FOTO)

Podeli vest

Portoriko se priprema za rekordne količine padavina koje će, prema najavama meteorologa, doneti tropska oluja Fiona koja preti da preraste u uragan


Očekuje se da će padavine izazvati odrone i poplave, prenosi agencija AP. Šef službe za vanredne situacije Nino Korea najavio je opsežne mere uoči oluje.

Foto: Tanjug/AP

Fiona stiže, ljudi obezbeđuju svoje domove



Do sada je evakuisano više od 100 ljudi, a najveći broj njih u gradu Gvajanilja na jugu ostrva.

Mnogi stanovnici strahuju i da će oluja dovesti do prekida u snabdevanju strujom pošto elektromreža Portorika još uvek nije dovoljno osposobljena nakon posledica koje je za sobom ostavio uragan Marija 2017. godine, prenosi AP.





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija