• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

05.10.2022

14:44

Zaharova komentarisala "plan" Ilona Maska za Ukrajinu: ZAPAD JE POČEO DA SE PITA ŠTA SE TO DEŠAVA!

Reuters

Vesti

Zaharova komentarisala "plan" Ilona Maska za Ukrajinu: ZAPAD JE POČEO DA SE PITA ŠTA SE TO DEŠAVA!

Podeli vest

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova, komentarišući plan biznismena Ilona Maska na temu Ukrajine, izjavila je da je to deo javne diskusije i da su na Zapadu počeli da se pitaju šta se dešava

„Nema smisla da se sve to komentariše, jer je to javna diskusija. Postoje različiti ljudi, političke ličnosti, javne ličnosti, biznismeni, pokrovitelji, dobrotvori, deca kulture, umetnici, oni imaju svoja mišljenja, učestvuju u diskusiji, svako ima svoj cilj i zadatak“, rekla je Zaharova za Sputnjik.


Ona je dodala da svet preživljava ne promene, već potrese, koji su povezani sa situacijom u Ukrajini i koje je Zapad isprovocirao.

„Najverovatnije, na Zapadu počinju da se pitaju: šta uopšte sve to znači, zašto se to dešava, kakva je uloga Bele kuće, SAD i NATO struktura u svemu tome?“, naglasila je Zaharova.

Ilon Mask je u ponedeljak napisao da bi Ukrajina mogla da pobedi Rusiju ako bi ušla u totalni rat protiv nje i pozvao obe strane da uspostave mir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija