• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

08.10.2022

08:33

OGLASIO SE RUSKI ANTERORISTIČKI KOMITET! Evo šta je uzrok eksplozije na Krimskom mostu!

TwitterPrintscreen

Vesti

OGLASIO SE RUSKI ANTERORISTIČKI KOMITET! Evo šta je uzrok eksplozije na Krimskom mostu!

Podeli vest

Na krimskom mostu eksplodirao je kamion usled čega se zapalilo sedam cisterni sa gorivom u okviru vozne kompozicije koja je u tom trenutku tuda prolazila, saopštio je ruski Nacionalni antiteroristički komitet

- Jutros u 6.07 na kolovoznoj traci Krimskog mosta od strane Tamanskog poluostrva dogodila se eksplozija kamiona usled čega su se zapalile cisterne sa gorivom na vozu koji je saobraćao u pravcu Krimskog poluostrva - precizira se u saopštenju.

 

 

Usled eksplozije kamiona došlo je do obrušavanja dva kolovozna dela Krimskog mosta, dok plovni lukovi nisu pretrpeli nikakva oštećenja.

 

 

Prethodno su lokalne vlasti saopštile da u incidentu nema povređenih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

ne rade to oni sami to ce pre biti da britanske svinje nacisticke to rade

Janko

pre 1 godinu

Kako se Rusija bruka..koja sramota..ubijaju nove presednike opština u osvojenim gradovima Lugansko i Donjec..ubiše uglednu devojku u Moskvi..razbijaju ih po istoku i južnom frontu..sad i most..pa gasovod severni tok 1 i..2...izgleda ipak majka Rusija nije svesna koliko se bruka...verovatno planiraju uskoro ubistvo visokog političara u Rusiji a tog momenta Rusija puca i nestaje..1200 godina sila i carevina a jedan Putin i Šojgun baciće sve u korpu za sramotu..Alo bre pa to je najveća država na svetu a šprdače se kad god požele... Koji Lavrov..ko zna za koga igra taj lik..suviše je ovo velika blamaža da im neko nije dozvolio da se to desi..Verovatno sad praviće Purin i Šojgun dramu..kao mi režimo..mi smo naj.. a ovi lupaju i ubijaju..i sve su svesni da je maslo Amera i kompanije Tesla..zašto nesruše njegove satelite?? Smrad priča..jadna naš majka Rusija..sad kad nas počnu uništavati..počzeli 1991 pa do 2024ima da nas zakopaju do brade u bedu

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija