• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/N.Ć

10.10.2022

12:19

REAGOVAO BORELJ: Duboko sam potresen zbog napada, vojna podrška EU je na putu!

Reuters

Vesti

REAGOVAO BORELJ: Duboko sam potresen zbog napada, vojna podrška EU je na putu!

Podeli vest

Rusija je danas izvela napade na brojne ukrajinske gradove

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je danas da je “duboko potresen” ruskim napadom na civile i gradove u Ukrajini i najoštrije osudio potez Rusije.

“Duboko sam potresen napadima Rusije na civile u Kijevu i drugim gradovima Ukrajine. Ovakvim aktima nije mesto u 21. veku. Stojimo uz Ukrajinu. Dodatna vojna podrška EU je na putu”, napisao je Borelj u objavi na društvenoj mreži Tviter.

 

Ukrajinski zvaničnici saopštili su danas da je Rusija izvela raketne napade na brojne ukrajinske gradove, a prema podacima policije Kijeva, identifikovano je pet žrtava napada, dok je 12 ranjeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
master

pre 1 godinu

Debilu kako se nisi oglasio kada svaki dan ukrainci granatiraju civilne objekte, ili tvoja objava ide, ko vise plati, ti objavljujes, debili kao ti i tvoji istomisljenici su upropastili sve sto je bilo lepo u evropi, narodi evropskih zemalja bi trebali da vas lincuju, jedno po jedno, svi zajedno nemate intelegenciju curke, da ne vredjam curke, pamtice vas generacije i istorija, kako za nekoliko meseci mozes unistiti EU.

Rade R

pre 1 godinu

Dali se ovaj "gospodin" fašista, Borelj, tako duboko potresao dok je u Dombasu i Lugansku ginulo 14000 ljudi, civila među kojima su naravno i deca! Ili ga to nije tako "duboko potresalo" zato što je tu u pitanju Ruski narod i ruska deca! Ruska deca i Ruski narod su za ovog "gospodina" fašisti očigledno neka niža rasa, neki manje vredni, odnosno bezvredni ljudi! Tu ga nije ništa potreslo i ako to traje već najmanje poslednjih osam godina! Sramota!

IQ

pre 1 godinu

......a kad ste se izivljavali nad Srbijom....nisi bio zaprepascen......???

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija