• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2022

15:42

MAKRON NAJAVLJUJE JOŠ VEĆU POMOĆ UKRAJINI, Pariz će Kijevu slati i vojnu opremu!

Tanjug/AP

Vesti

MAKRON NAJAVLJUJE JOŠ VEĆU POMOĆ UKRAJINI, Pariz će Kijevu slati i vojnu opremu!

Podeli vest

Pariz će slati još naoružanja Kijevu!

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom u telefonskom razgovoru da će Francuska povećati svoju podršku Ukrajini „kao odgovor na potrebe koje je formulisao Kijev, uključujući i one koje se odnose na vojnu opremu“.

Podsetimo, Makron je nedavno, na povratku sa 77. Sednice Generalne skupštine UN izjavio da Francuska nije u ratu sa Rusijom, bez obzira na podršku Ukrajini.

"Da, sada je Rusija odlučila da pređe u novu fazu eskalacije, posebno kroz delimičnu mobilizaciju, kao i kroz podsećanje da ima odgovarajuće oružje. Mislim da je naša dužnost da nastavimo da podržavamo Ukrajinu kako bi mogla da brani svoju teritoriju, iako nismo u ratu sa Rusijom“, rekao je tada Makron.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 1 godinu

nas srpski ,,peijatelj,, koji hoce da uzme srbima kosovo

milankukic

pre 1 godinu

ZA VREME DRUGOG SVETSKOG RATA I fRANCUSKA JE BILA PODELJENA ZA NACIZAM I POKRET OTPORA A SAD SU SE OPREDELILI YA NACIZAM JER POMAZU ZELENSKOG KOJI JEB ZADNJIH 8 GODINA UBIJAO RUSKI NAROD A ZAPAD GLEDAO I ODOBRAVAO ISTI TAJ ZAPAD GLEDA KAKO SIPTARI STALNO NAPADAJU ONO MALO SRBA NA KOSOVU I CUTE E TO JEB ZAPAD PROBUDIO SE NACZAM

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija