• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.10.2022

11:38

MALO MU JE ORUŽJA! ZELENSKI MOLI ZAPADNE SAVEZNIKE: Šaljite vojnu pomoć, imamo samo 10 odsto potrebnog!

Tanjug/AP/pool

Vesti

MALO MU JE ORUŽJA! ZELENSKI MOLI ZAPADNE SAVEZNIKE: Šaljite vojnu pomoć, imamo samo 10 odsto potrebnog!

Podeli vest

SAD su odobrile novi paket vojne pomoći Ukrajini u vidu raketnog sistema HIMARS

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da njegova zemlja ima samo oko 10 odsto onoga što joj je potrebno za protivvazdušnu odbranu i ponovo isključio diplomatske kontakte sa Rusijom, prenosi Rojters.

On je u video obraćanju Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, naglasio da diplomatija nije moguća sa liderima koji ne poštuju međunarodno pravo, navodi britanska agencija.

Zelenski je rekao i da Moskva mora da bude naterana da se spovede zahteve Međunarodne agencije za atomsku energiju i da dozvoli demilitarizaciju ukrajinske nuklearne elektrane u Zaporožju koja je pod ruskom kontrolom.

Ukrajinski predsednik je saopštio i da je u područjima Harkovske oblasti koje su ponovo pod kontrolom Kijeva stanje pođednako užasno kao u Irpinu i Buči,koji su ranije oslobođeni od ruskih snaga, navodi Rojters.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija