• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2022

14:31

OVO JE ISTINA O "KINDŽALIMA" IZNAD MINSKA?! Jedan snimak ruskih lovaca otkriva o čemu se radi! (FOTO)

AP/Photo

Vesti

OVO JE ISTINA O "KINDŽALIMA" IZNAD MINSKA?! Jedan snimak ruskih lovaca otkriva o čemu se radi! (FOTO)

Podeli vest

U glavnom gradu Belorusije Minsku danas je zavladala panika zbog nekoliko ruskih lovaca MiG-31 koji su preletali grad

Ruski borbeni avioni snimljeni su iznad prestonice, a prema nezvaničnim informacijama bilo je 6 lovaca. Pometnja je nastala kada se pojavila neproverana vest da letelice nose hipersonične rakete "kindžal". 

Ubrzo se, međutim, pojavio malo izoštreniji snimak sa zemlje na kojem se vidi da jedna letelica kruži iznad grada prazna, tj. da nema zakačene hipersonične "kindžale". Usledila je i informacija da je svih 6 aviona prazno i da su preletali grad kako bi se pripremili za sletanje u bazu Mačulišći u Minskoj oblasti.

Ni zvanični izvori Belorusije, niti Rusije nisu se još oglasili o događaju koji je uznemirio stanovnike Minska, ali i cele Belorusije.

 

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je za NBC da sukob u Ukrajini može da bude rešen u roku od nedelju dana, a to zavisi od Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije.

"Sve zavisi od SAD i Ujedinjenog Kraljevstva. Ako sutra shvatite da treba da sednemo za pregovarački sto i nađemo rešenje, verujte mi, naći ćemo rešenje za nedelju dana", rekao je Lukašenko, prenela je agencija Belta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija