• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

17.10.2022

22:50

(VIDEO) U TOKU EVAKUACIJA! IZVUČENO  250 LJUDI, UKLJUČUJUĆI 40 DECE IZ ZGRADE U KOJU SE ZAKUCAO SU 34! Porodicama stradalih milion rubalja...

Reuters

Vesti

(VIDEO) U TOKU EVAKUACIJA! IZVUČENO 250 LJUDI, UKLJUČUJUĆI 40 DECE IZ ZGRADE U KOJU SE ZAKUCAO SU 34! Porodicama stradalih milion rubalja...

Podeli vest

Stanovnicima zgrade u Jejsku u koju se zakucao riski Suhoj 34 biće kupljeni novi stanovi ako soliter ne bude mogao da se obnovi, rekao je guverner Krasnodarske teritorije Venijamin Kondratjev

Kondratjev je na mestu vanredne situacije u Jejsku. Odgovarajući snimak objavljen je na Telegram kanalu Operativnog štaba regiona.

- Pružamo maksimalnu pomoć svima koji se nađu kako bismo obezbedili sve što je potrebno. A onda ćemo krenuti od toga da li će kuća biti obnovljena - ili ćemo kupiti stanove, smestiti ih u nove stanove... - rekao je Kondratjev.

 

 

Trenutno nema pretnje od urušavanja stambene zgrade u Jejsku, sada je evakuisano 250 ljudi, uključujući 40 dece, rečeno je RIA Novostima u Ministarstvu civilne odbrane i vanrednih situacija Krasnodarskog kraja.

Porodicama stradalim u Jejsku biće plaćeno milion rubalja, odlučio je guverner Kondratev.

Ranije je Ministarstvo odbrane Ruske Federacije saopštilo da se danas, prilikom penjanja na trenažni let sa vojnog aerodroma Južnog vojnog okruga, srušio avion Su-34. 

Avion se srušio u gradu Jejsku. Prema izveštaju katapultiranih pilota, uzrok pada je paljenje jednog od motora prilikom poletanja. Na mestu pada Su-34 u dvorištu jednog od stambenih naselja zapalilo se gorivo letelice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17