• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria.ru

21.10.2022

09:50

(VIDEO) BAJDEN SE OPET POGUBIO! Nije znao kako da siđe sa bine, u stanju šoka zbunjeno mlatarao rukama!

printscreen/telegram

Vesti

(VIDEO) BAJDEN SE OPET POGUBIO! Nije znao kako da siđe sa bine, u stanju šoka zbunjeno mlatarao rukama!

Podeli vest

Kritičari američkog predsednika redovno naglašavaju da on ima demenciju, navodeći njegove česte gafove kao potvrdu za to

Američki predsednik Džo Bajden bio je zbunjen nakon govora u Pitsburgu i nije mogao odmah da izađe sa scene. 

Bajden je u četvrtak u Pitsburgu održao govor o izgradnji i obnovi infrastrukture širom zemlje. Američki lider se obratio biračima sa mesta gde se pre skoro devet meseci srušio most u kome je povređeno deset ljudi.

Na kraju govora, Bajden se udaljio sa podijuma i okrenuo se u suprotnom smeru od stepenica. Nekoliko trenutaka, predsednik Sjedinjenih Država je zbunjeno gledao oko sebe, gestikulisao i rekao nešto naglas. Zatim se okrenuo i požurio ka izlazu.

 

 

Bajdenu se ranije desio sličan kuriozit. U Bostonu je u septembru tražio pomoć kada se "izgubio" nakon govora u Kenedijevoj biblioteci.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mare

pre 1 godinu

Takva im je otprilike i drzava. Gomilaju se problemi koje guraju pod tepih. Dok ne dodju do momenta da nema dalje, i dok se ne rasture na par drzava

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija