• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

22.10.2022

16:54

BIVŠI ŠEF CIA: NATO se neće mešati u sukob u Ukrajini, ali nije isključeno da će ući MULTINACIONALNI KONTIGENT pod komandom Amerike!

Vesti

BIVŠI ŠEF CIA: NATO se neće mešati u sukob u Ukrajini, ali nije isključeno da će ući MULTINACIONALNI KONTIGENT pod komandom Amerike!

Podeli vest

Bivši direktor CIA i nekadašnji komandant snaga SAD i NATO u Avganistanu Dejvid Petreus ne isključuje mogućnost da se u sukob u Ukrajini uključi multinacionalni kontingent pod komandom Amerike, a ne sama Alijansa.

- Sjedinjene Države i druge zemlje mogu da reaguju na ovaj ili onaj način, ali kao multinacionalna snaga pod komandom Amerike, a ne kao snage NATO - rekao je Petreus.

Podsetimo, američka TV Si-Bi-Es je objavila da je američka 101. vazdušno-desantna divizija, koja je raspoređena u Evropi, spremna da uđe na teritoriju Ukrajine u slučaju dalje eskalacije sukoba između Moskve i Kijeva ili u slučaju napada na jednu od zemalja NATO-a.

Divizija je prebačena u Evropu prvi put u skoro 80 godina u okviru jačanja istočnog krila Alijanse usled rastućih tenzija između Rusije i vojnog saveza NATO-a predvođenog SAD, navodi televizija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 1 godinu

Vidite li koliko LAŽUUU, neće se mešati a zakuvali celokupnu ćorbu i učestvuju u sukobu RUSIJA-UKRAJINA i sad poput LEŠITARA ČEKAJUU.

Drgarevic

pre 1 godinu

Pa, naravno da se Nato nece mesati, pa nije to Srbija. ;-)

vladimir

pre 1 godinu

...."nakindjureni", suviše je ozbiljan vojni potencijal Rusije, gde ti "holivudski" analiziraš šta bi bilo - kada bi bilo! Vi ste u Ukrajini, za sad logistički ali ajde izadji na MEGDAN, prsa u prsa, pokaži tu svoju "nepobedivu" armiju!? Mani se "Holivuda", mani se obećanja i pretnji, hajde na "teren" i pokaži šta znaš! Znam, bojiš se vojnog DEBAKLA i to svi i malo obavešteni znaju i zbog toga PRESTEJATE da budete "dominion" i planetarna sila kojoj će se svi pokoravati! Vaše je za SVA vremena PROŠLO! Vodite računa samo da ne izazovete neko s.anje - PRVI će te stradati! Pamet u glavu!

Pera

pre 1 godinu

Bajdenov rezim je na dobrom putu da unisti americki san.

zora

pre 1 godinu

Multinacionalni ili ne, zovite ga kako hocete, danas i deca znaju o kome se radi. Onda dodjite da nam pricate kako niste u ratu sa Rusijom, unistivaci sveta.

kirta

pre 1 godinu

KRETINO AMERIČKI, pa ti si NATO idioti. Glup,gluplji...

milan lala

pre 1 godinu

Nece se mesati a umesani su do koske, uci ce toboz multinacionalne snage pod vodstvom amera ahahaha ( dobar vic ) to jest ulazi NATO sa drugim nazivom. A ni Rusi nece odgovoriti nuklearnim udarom po NATO nego samo po zemljama cije su multinacionalne snage . Traze budale djavola pa ce ga i naci.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17