• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2022

16:47

UMRO NAJPRLJAVIJI ČOVEK NA SVETU! Vodu "nije video" 60 godina, a onda je seljanima dozlogrdilo, pa su ga odvukli u kupatilo... (VIDEO)

Printscreen

Vesti

UMRO NAJPRLJAVIJI ČOVEK NA SVETU! Vodu "nije video" 60 godina, a onda je seljanima dozlogrdilo, pa su ga odvukli u kupatilo... (VIDEO)

Podeli vest

Osim što se više od pola veka klonio tuširanja, povučeni Amou Hadži je takođe pušio životinjski izmet iz stare lule i odbijao je da jede sveže voće jer je mislio da će ga to razboleti

Čovek koji je označen kao "najprljaviji na svetu" nakon što se decenijama nije kupao, umro je u 94. godini , javljaju iranski državni mediji.

Amou Hadži je izbegavao tuširanje više od pola veka, plašeći se da će mu zbog toga pozliti.

Lokalnim seljanima je dozloggrdilo, pa su ga nedavno odveli u kupatilo da se opere, tvrdi lokalni zvaničnik.

Čovek je umro samo nekoliko meseci kasnije. Iranska državna novinska agencija IRNA potvrdila je da je on preminuo u nedelju u selu Dejgah na jugu zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija