• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2022

07:29

TEK ŠTO JE DOŠAO, A VEĆ POČEO DA PRETI! Riši Sunak obećao Zelenskom punu podršku, najavljuje kraj "Putinovog varvarskog režima"!

Tanjug/AP

Vesti

TEK ŠTO JE DOŠAO, A VEĆ POČEO DA PRETI! Riši Sunak obećao Zelenskom punu podršku, najavljuje kraj "Putinovog varvarskog režima"!

Podeli vest

U utorak je kralj Čarls Treći zvanično imenovao Sunaka na tu funkciju i zatražio od njega da formira vladu

Britanski premijer Riši Sunak obećao je predsedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskom da će tokom njegovog mandata podrška Velike Britanije Ukrajini biti čvrsta i snažna kao i uvek, izjavio je portparol Dauning strita.

Prema rečima portparola, britanski premijer je kazao da Zelenski može da računa na kontinuiranu solidarnost njegove vlade, preneo je Rojters.

"Obojica lidera su se složila oko potrebe da nastave da vrše pritisak na Putinov varvarski režim kroz kontinuirane ekonomske sankcije...(Sunak) je rekao da se nada da će se uskoro videti lično", rekao je portparol Duning strita.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MiroslavBB

pre 1 godinu

Dozvolite mi, da kazem 'par rijeci' - ovaj covjek, porijeklom iz Indije (inace bivse britanske KOLONIJE ...), gosp. SUNETAK (?!), je NAJveci PROMASAJ Velike Britanije u posljednjih nekoliko stotina godina (mozda i vise ...)???!!! Zasto tako govorim ...?! Bosanski sam Srbin, koji 'zivi' u Australiji vec vise od 25 god., i imam 'priliku' da svakodnevno ih vidjam u ovoj zemlji!! CIGANSKI narod, u svakom pogledu, su ti Indijci ... STRASNO je vidjeti da jedna (nekada) MOCNA drzava, koja ima takve univerzitete kao sto su Oxford i Kembridj, NE moze da nadje PAMETNE i obrazovane BRITANCE RODJENE u svojoj zemlji i sa KORJENIMA britanskim vec dozvoljava da se ovakve 'stvari' desavaju ...???!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija