• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/tass.ru

27.10.2022

12:58

AMERIKA IGRA POKER ŽIVOTIMA UKRAJINACA! Medvedev osuo paljbu po Zapadu, najavljuje OSVETU za svakog poginulog Rusa!

AP/Photo

Vesti

AMERIKA IGRA POKER ŽIVOTIMA UKRAJINACA! Medvedev osuo paljbu po Zapadu, najavljuje OSVETU za svakog poginulog Rusa!

Podeli vest

Svi naši vojnici koji su poginuli u sadašnjem sukobu biće osvećeni – u borbi i „na druge načine“, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije

Sjedinjene Američke Države koriste život Ukrajinaca kao monetu u svojoj igri, dok će svi Rusi koji su poginuli u sadašnjem sukobu biti osvećeni, zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusje, Dmitrij Medvedev.

Uoči izbora za Kongres SAD, zakazanih za 8. novembar, ruski političar se zapitao – kako demokratija i republikanci mogu da plate svoju pobedu ili da objasne gubitak na Kapitol hilu?

„Za sadašnji tim predsednika Bajdena, kao i za njihove republičke protivnike, valuta je, u stvari, ista – životi građana mitske zemlje Ukrajine im nisu potrebni. Oni su cenkanje. Čip u velikoj američkoj igri pokera. Sa lakoćom ih stavljaju na oltar budućeg trijumfa u političkim bitkama u inostranstvu“, napisao je političar na svom Telegram kanalu u četvrtak.

Prema njegovim rečima, za SAD su u ovom slučaju „sva sredstva dozvoljena“. „Životi Ukrajinaca se plaćaju kako za beskrajne isporuke američke vojne pomoći, tako i za „trud” instruktora i plaćenika. Spremni su da plate čak i ako se upotrebi „prljava bomba”, dodao je Medvedev.

On je skrenuo pažnju da u ovom sukobu „strada i ruski narod“. "Ali jedina razlika je u tome što će se ruski narod osvetiti.I na ratištu i na drugim područjima daleko od rata. Svakako ne u okviru nezakonitih suđenja, međutim, Ukrajinaca se niko neće sećati“, zaključio je on.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija