• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2022

16:50 >> 16:55

OSLOBAĐAMO HERSON, SLEDEĆI JE KRIM! Ukrajinski general najavljuje veliku ofanzivu na istoku, SUDBINA UKRAJINE SE ODLUČUJE U NOVEMBRU!

Tanjug/AP

Vesti

OSLOBAĐAMO HERSON, SLEDEĆI JE KRIM! Ukrajinski general najavljuje veliku ofanzivu na istoku, SUDBINA UKRAJINE SE ODLUČUJE U NOVEMBRU!

Podeli vest

Ukrajinski general je rekao da bi dobra prilika za kraj rata bila onda kada se Ukrajina vrati na granice iz 1991. godine

General-pukovnik Kirilo Budanov, šef ukrajinske vojne obaveštajne službe izjavio je da veruje da će ukrajinska protivofanziva za povratak Hersona biti gotova do kraja sledećeg meseca.

"Rusija se trenutno pregrupiše u tom području sa oko 40.000 vojnika, uključujući najobučenije i najsposobnije ruske jedinice", rekao je on za magazin ''''The War Zone''''.

Budanov je dodao da to uključuje protivvazdušnu odbranu, snage za specijalne operacije i mornaričku pešadiju. .

Na pitanje da li Ukrajina planira protivofanzivu na Krimu, koji je pripojen 2014. Budanov je rekao da će se to "dogoditi sledeće godine".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mapko

pre 1 godinu

Da nam objasni ovaj general, kako li ce ukrajinska vojska, koja je izgubila izmedju 200 000 do 400 000 vojnika, uopste moci da sprovede tu izmisljenu bitku do Krima ? Sto je najgore, jedno je kada celi politicki vrh jedne drzave boluje od psihoze, znate to je ona bolest kada izmisljate laznu realnost, ali da vojnici veruju u ove nebulozne price iz naucne fantastike, pa to je tipicno od nacista i nacisticke retorike.

milan lala

pre 1 godinu

Smesni Ukrainski general i njegovo oslobadjanje Hersona i Krima, no do sledece godine Ukraina kao drzava nece postojati.

miro

pre 1 godinu

Rusija ne sme da nasedne na saopštenja jevreštine i ukronacista kao naprimer:oslobodićemo Herson a onda Krim. Iza ovakvih saopštenja stoje naj,najpodlaci i podmukli zločinci Englezi, zlo epskih razmera. Najverovatnije je to neka navlakuša.

JA

pre 1 godinu

Jel ovaj lud? I Dživdžani na grani znaju da je Rusija pobednik u ovom sukobu... O čemu on govori, u ofanzivu sa 10 tenkova.. Hahaaaa.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17