• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2022

19:47

DVE RAKETE PALE NA POLJSKU! Evropa na nogama! Dve osobe poginule, sazvan HITAN sastanak

twitter.com/printskrin

Vesti

DVE RAKETE PALE NA POLJSKU! Evropa na nogama! Dve osobe poginule, sazvan HITAN sastanak

Podeli vest

Dve rakete pale na teritoriju Poljske, pišu poljski mediji.

Poljski premijer sazvao je hitan sastanak vladinog Komiteta za bezbednost i odbranu, saopštio je njegov portparol.

Kako je preneto na društvenim mrežama, dve zalutale rakete pale su u grad Przevodov u Poljskoj na granici sa Ukrajinom.

Pogodili su sušare za žito. Dvoje ljudi je umrlo. Policija, tužilaštvo i vojska su na licu mesta.

Vatrogasna služba je ranije potvrdila da je došlo do eksplozija u Pševodovu. - Razlozi za ovaj događaj trenutno nisu poznati - rekao je u intervjuu za Radio Lublin stariji kapetan Marcin Lebjedovič, portparol okružnog štaba Državne vatrogasne službe u Hrubešovu.

– Dobili smo dojavu o eksploziji u sušari. Zapravo, po dolasku potvrđujemo da se tako nešto dogodilo. Dve osobe su preminule na licu mesta. Trenutno obezbeđujemo mesto događaja i osvetljavamo prostor akcije – dodao je on.

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 1 godinu

KOLATERALNA STETA !!! Tako su izdavali saopstenja kad je nas Zapad unistavao !!!

vucic genocidas

pre 1 godinu

Nato treba napasti rusiju i njene podguze zlocinacke buhe serve.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija