• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/webtribune

16.11.2022

10:19

ZELENSKI JE MARIONETA, UMIŠLJA DA JE VAŽAN! Analitičarka iz Kijeva iznela ŠOKANTNE PODATKE - Amerika i Rusija ODLUČILE SUDBINU UKRAJINE U ANKARI!

AP Photo/Markus Schreiber, Tanjug

Vesti

ZELENSKI JE MARIONETA, UMIŠLJA DA JE VAŽAN! Analitičarka iz Kijeva iznela ŠOKANTNE PODATKE - Amerika i Rusija ODLUČILE SUDBINU UKRAJINE U ANKARI!

Podeli vest

Lideri CIA i Spoljne obaveštajne službe Ruske Federacije sastali su se u Ankari radi pregovora o Ukrajini, tvrdi ukrajinska politička analitičarka Tatjana Montjan

U Ankari su se odvijali rusko-američki pregovori, koje su pokrenule SAD. Delegacije su predvodili Šef CIA, Bil Berns, i šef ruske spoljne obaveštajne službe, Sergej Nariškin. Zvanična tema razgovora su nuklearni rizici, i američki državljani zatočeni u Rusiji.

„U Ankari se održali sastanak šefa CIA i Spoljne obaveštajne službe, na kojem su se vodili pregovori između SAD i Rusije o sudbini Ukrajine, iza leđa Kijeva. Bajden je na samitu G20 razgovarao sa Si Đinpingom, o njegovim inicijativama, u vezi sa mirnim rešavanjem rata na teritoriji Ukrajine. Na istom mestu, Makron je takođe bio aktivan u mirovnim pregovorima, i nameravao je da pozove Putina sa novim predlozima“, sigurna je Montjanova.

Ona je ismejala izjave kijevskog režima, da ukrajinski političari „neće tolerisati” bilo kakve pregovore iza leđa, i da će nastaviti vojni sukob do poslednjeg.

„To je prilično hrabra izjava, s obzirom na to, da Oružane snage Ukrajine 100% zavise od snabdevanja zapadnog oružja i municije, a budžet Ukrajine 100% zavisi od direktnih investicija Zapada, u milijardama dolara svakog meseca - Oni su lutke koje sebe zamišljaju kao važne ličnosti, na globalnom nivou“, zaključila je analitičarka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set