• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.11.2022

08:45

ONA ĆE ZAMENITI VELIKOG VOĐU!? Kim Džong Un ponosno pokazao SVOJU NASLEDNICU, bacila se na tatu - OBOŽAVA LANSIRANJE BALISTIČKIH RAKETA!

Tanjug/AP

Vesti

ONA ĆE ZAMENITI VELIKOG VOĐU!? Kim Džong Un ponosno pokazao SVOJU NASLEDNICU, bacila se na tatu - OBOŽAVA LANSIRANJE BALISTIČKIH RAKETA!

Podeli vest

Ćerka lidera Severne Koreje Kim Džong Una ponovo se pojavila u javnosti, ovog puta na sastanku njenog oca Kim Džong Una s naučnicima zaduženim za raketni program, javio je danas AP

Državni mediji su devojčicu, za koju se veruje da ima oko 10 godina, nazvali "najvoljenije" detete Kim Džong Una, produbljujući debatu o tome da li je Kim priprema za svog naslednika.

Veruje da je devojčica Kimovo drugo dete i da se zove Ju Ae.

Foto: Tanjug/AP

 

Ona je prvi put predstavljena javnosti prošlog vikenda na fotografijama državnih medija na kojima se vidi kako posmatra lansiranje interkontinentalne balističke rakete Sever sa svojim roditeljima i drugim zvaničnicima.

Ćerka Kim Džon Una prikazana je tada u belom kaputu i sa crvenim cipelama kako hoda ruku pod ruku sa ocem pored ogromnog projektila natovarenog na lansirni kamion i posmatra naoružanje.

Severnokorejski državni mediji su je danas spomenuli i drugi put, rekavši da su ona i Kim grupne fotografije sa naučnicima, tehničarima, zvaničnicima i drugim radnicima uključenim u, kako je formilisano, probno lansiranje rakete ICBM Hvasong-17.

Državna agencija KCNA ju je opisala kao Kimovo "dragoceno" dete, što je snažniji opis od prethodnog kada su mediji preneli da je ona "(Kimovo) najvoljenije" dete.

Prošle nedelje, veće iznenađenje od samog probnog lansiranje rakete bilo je prisustvo Kimove ćerke, čije postojanje nikada ranije nije bilo javno potvrđeno, preneo je Rojters.

Foto: Tanjug/AP

 

Severokorejska agencija KCNA tada nije imenovala devojčicu koja se vidi na fotografijama u belom kaputu kako drži za ruku svog oca dok zajedno posmatraju veliki projektil.

Veruje se da Kim ima čak troje dece, dve devojčice i jednog dečaka, a američki analitičari veruju da je jedno od njih viđeno na snimcima proslave nacionalnog praznika u septembru.

Bivši američki košarkaš Denis Rodman saopštio je 2013. godine da Kim ima "bebu", ćerku po imenu Ju Ae.

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon putovanja u Severnu Koreju iste godine, Rodman je izjavio britanskom Gardijanu da je proveo vreme sa Kimom i njegovom porodicom i držao bebu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija