• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/RT

30.11.2022

07:49

POKAJTE SE, ZLOČINCI! Medvedev žestoko ZAPRETIO NATO SAVEZU: Ako ispunite obećanje ZELENSKOM - postajete LEGITIMNA VOJNA META!

Reuters/Pixabay/Fotomontaža

Vesti

POKAJTE SE, ZLOČINCI! Medvedev žestoko ZAPRETIO NATO SAVEZU: Ako ispunite obećanje ZELENSKOM - postajete LEGITIMNA VOJNA META!

Podeli vest

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije poručio da će NATO postati legitimna meta ruskih oružanih snaga ukoliko Kijevu isporuči sisteme "patriot"

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev rekao je da je NATO od trenutka svog formiranja više puta dokazao svoju korporativnu suštinu, delujući u interesu šačice anglosaksonskih zemalja i njihovih poslušnika.

"Generalni sekretar NATO-a rekao je da će Ukrajina pobediti kao suverena nezavisna država. Ali nije rekao ništa o njenom teritorijalnom integritetu. Pobediće, ali, po svemu sudeći, u okviru novih, uveliko suženih granica svoje nezavisnosti, i takva suverena će sesti za pregovarački sto. Ovo je već napredak", napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

On je dodao da "bahati NATO-ovci uvek lako zaborave na državne udare koje je njihova organizacija počinila u suverenim zemljama širom sveta".

"Zaboravljaju svrgnute legitimno izabrane šefove država i ubijene desetine hiljada civila, staraca, žena, dece. Snabdevanje oružjem svake rulje, poslušnike i ekstremističke režime. Nekažnjivost čelnika Severnoatlantske alijanse za počinjene zločine", naglasio je on.

Medvedev je istakao da u "zemljama NATO-a ne živi više od 12 odsto svetske populacije".

"Ova organizacija ne treba civilizovanom svetu. Mora da se pokaje pred čovečanstvom i da se raspusti kao zločinački entitet. Ali čak ni Pontifek maksimus neće moći da ih oslobodi greha", poručio je Medvedev i dodao da, ako NATO kijevskim fanaticima isporuči sisteme "patriot" zajedno sa NATO osobljem, kao što je Stoltenberg nagovestio, oni će odmah postati legitimna meta ruskih oružanih snaga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59